Могилянка провела благодійну акцію для санаторію “Барвінок”

 

В грудні 2012 року працівник відділу залучення коштів Києво-Могилянської академії Ірина Скоропад виступила з ініціативою допомогти дитячому спеціалізованому санаторію “Барвінок”, в якому лікуються діти віком від 7 до 18 років, хворі на туберкульоз органів дихання.

В санаторії протягом року надають допомогу понад тисячі дітей з усіх куточків України. Здебільшого це діти з малозабезпечених і соціально дезадаптованих родин, шкіл-інтернатів, сироти. За роки існування (з 1932 р.) санаторій прийняв, оздоровив та вилікував більше 100 тисяч маленьких пацієнтів. В умовах обмеженого державного фінансування пацієнти санаторію постійно потребують благодійної допомоги.

Ініціатива НаУКМА підтримати хворих дітей знайшла відгук у серцях багатьох могилянців та друзів Академії. Впродовж місяця спільними зусиллями для дітей було зібрано і передано ліки, засоби особистої гігієни, іграшки, одяг, книги. Адміністрація, співробітники та маленькі пацієнти санаторію висловлюють вдячність всім за щиру підтримку, небайдуже ставлення і конкретну допомогу.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна