Конференція «Управління в охороні здоров’я»

Її проведуть 19 квітня Школа охорони здоров’я та Докторська школа НаУКМА

 

Конференція спрямована на формування платформи, де фахівці сфери охорони здоров'я зможуть обмінятися науковою інформацією і практичним досвідом, що сприятиме поширенню новітніх доказових практик управління в охороні здоров’я.

Основне завдання конференції – активізувати плідну співпрацю освітніх, науково-дослідних та практичних закладів охорони здоров’я у сфері управління.

Презентації учасників (усні чи постерні) нададуть можливість широкому загалу фахівців галузі ознайомитись з науковими та практичними досягненнями України та зарубіжжя. Учасники конференції: студенти бакалаврських і магістерських програм, аспіранти, докторанти, викладачі та представники урядових і не урядових організацій.

 

Реєстрація учасників конференції: до 25 березня 2013 р.

Координатор конференції: Тетяна Степурко (e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. )

 

Захід проводиться в рамках програми Європейського союзу TEMPUS IV, проекту "Розробка дієвої моделі Докторської школи для впровадження структурованих освітніх PHD-програм в Україні та Грузії" (Tempus project Asp2PhD «Development of best practice model Doctoral Schools for structured PhD programme implementation in Ukraine and Georgia»)

 

Адреса: вул. Волоська 10, 6-й корпус

 

Реєстраційні формирекомендації та опис можна отримати за лінком.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна