Відкриття фотовиставки «Барвистий дивосвіт української землі»

23 березня о 15.00, у КМЦ НаУКМА

 

Свої роботи, здебільшого пейзажі та жанрові фото, що відображають поетичну красу і велич рідного краю, представляє Ігор Кропивницький – відомий фотохудожник, композитор, музикознавець.

Свого часу отримав музичну освіту в консерваторії, а також закінчив Київський університет ім. Т.Г. Шевченка.

Працював завідувачем літературно-музичного відділу в Театрі опери і балету, працював на телебаченні – кореспондентом, сценаристом, режисером, оператором. Завжди любив фотографію.

Його знімки розходилися по всьому світу (у різних газетах, в агентстві «Новини»).

Сьогодні вісімдесятип’ятилітній Ігор Олексійович пише поеми та музичні твори, планує видати фотоальбом «Сорочинський ярмарок». Ігор Кропивницький успадкував талант та творчу наснагу від своїх предків: славетного дідуся – геніального актора та драматурга Марка Кропивницького, фундатора українського драматичного театру, а також свого батька – відомого композитора і диригента Олексія Рябова, автора понад тридцяти музичних комедій, серед яких «Сорочинський ярмарок», славнозвісне «Весілля в Малинівці», «Майська ніч» та багато інших.

 

«Фотографія не дає якусь точну формулу успіху. Як до мене, то я завжди намагаюсь піймати ту неповторну мить, яка може здивувати і вразити уявлення, залишитись у пам’яті небайдужого глядача. Творча наснага має єднатись з життям, а життя має бути у злагоді зі свободою», – таким є творче кредо митця.

 

Виставка працюватиме до 6 квітня 2013 року.

Адреса:

м. Київ, вул. Іллінська, 9 Культурно-мистецький центр Києво-Могилянської академії, 3-й поверх

Вхід вільний

Тел. 044 425-2154, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.



© 2012-2023 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна