Зустріч із видавцями і співробітниками відомого американського журналу National Geographic

2 квітня, о 17:00, Конгрегаційна зала Староакадемічного корпусу НаУКМА

 

Тема зустрічі – «125-а річниця Національного географічного товариства. Нова епоха досліджень».

 

На зустрічі будуть присутні:

Юлія Бойл – старший віце-президент Національного географічного товариства, відповідає за міжнародні публікації журналу “National Geographic”, а саме випуск журналів, книжок, електронних видань, домашніх розваг, створенням і функціонуванням веб-сайтів, цифрових порталів

Діклен Мур - виконавчий віце-президент Національного географічного товариства, президент видавничого відділу “National Geographic” і видань Товариства на цифрових носіях, відповідає за всі видані у світі журнали, книги, мапи Товариства, випуски на цифрових носіях, зокрема nationalgeographic.com, за ігри на мобільних телефонах та інших приладах, колекцію зображень Товариства і відеопродажі.

Террі Адамсон – виконавчий віце-президент товариства “National Geographic". Відповідає за вихід журналу “National Geographic” іноземними мовами та за інші міжнародні публікації.

Емі Колчак - шеф-редактором видавництва “National Geographic”. Координує роботу головних редакторів 37 видань іноземними мовами.

Вікторія Поуп – заступник головного редактора журналу “National Geographic” і головний редактор текстів.

Росс Голдберг - керівник маркетингової діяльності фільмотеки.

 

Мова зустрічі – англійська із синхронним перекладом на українську.

 

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації (ім’я, прізвище, університет / інститут, факультет / кафедра (якщо є), посада (викладачі), спеціальність і курс (студенти), контактна електронна пошта) на електронну скриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та отриманого підтвердження реєстрації.

Реєстрація можлива щонайпізніше до 16:00, понеділок, 1 квітня 2013 року.

 

Відділ міжнародного співробітництва НаУКМА

© 2012-2023 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна