Круглий стіл для практиків зі збереження біорізноманіття

Його проводить 24 квітня Український екологічний клуб "Зелена Хвиля" при НаУКМА спільно з Міністерством екології та природних ресурсів України та Центром зі збереження біорізноманіття та охорони природи при Американському музеї природничої історії в Нью-Йорку (США)

Захід проводиться в рамках Міжнародного екологічного форуму "Довкілля для України" у Міжнародному виставковому центрі за адресою:

м. Київ, Броварський проспект, 15, павільйон No.1, початок о 9.00.

 

На Круглому столі будуть презентовані новітні для України матеріали й методи освітньої роботи в галузі, що об'єднали світовий досвід збереження біорізноманіття та завоювали визнання в багатьох країнах світу.

Новаторський підхід полягає в переході від теоретично-описових методів до суто практичних дій із чітким описанням необхідних для їх реалізації інструментів.

Нагадаємо, що до сьогодні в Україні не проводиться цілеспрямованої підготовки спеціалістів зі збереження біорізноманіття. Не існує навіть окремої дисципліни, хоча її компоненти викладаються в рамках інших курсів вищих навчальних заходів. Тому підготовка фахівців, здатних здійснювати природоохоронні заходи та провадити ефективну освітню роботу серед громадськості, стане важливим кроком на шляху до усвідомлення важливості біорізноманіття як у національному масштабі, так і для кожної окремої людини.

 

Після обговорення у колі спеціалістів методичні матеріали будуть доступними безкоштовно на сайті української Мережі викладачів і практиків із збереження біорізноманіття .

З програмою круглого столу можна ознайомитися на сторінці проекту.

 

Проведення Круглого столу стало можливим завдяки фінансовій підтримці Програми МАТРА Міністерства закордонних справ Королівства Нідерландів та Фонду МАВА (Швейцарія).

 

Контактна особа - науковий експерт проекту Наталія Гудкова, тел. 099 265 19 65 , ел. адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна