Іменний фонд професора М.І.Козюбри (Україна)

Оголошує конкурс 2013-2014 навчального року

 

У квітні 2013 року за ініціативи професора М.І.Козюбри на факультеті правничих наук НаУКМА був заснований Іменний фонд професора М.І.Козюбри (Україна) для студентів-правників з метою стимулювання наукової роботи серед студентів та заохочення їх до публікації своїх робіт у наукових виданнях.

 

Микола Іванович Козюбра – доктор юридичних наук, професор, член-кореспондент НАПрН України, суддя Конституційного Суду України у відставці, заслужений юрист України, завідувач кафедри загальнотеоретичних та державно-правових наук факультету правничих наук НаУКМА, керівник маґістерської програми «Правознавство», кращий викладач НаУКМА року 2012.

 

Щорічний грант у вигляді благодійної допомоги буде надаватися на конкурсній основі за кращу публікацію студентської роботи у науковому виданні.

Лауреат отримає благодійну допомогу у розмірі річних процентів від коштів, які надійшли від Фундатора на розвиток НаУКМА як довічний ендавмент.

Інформацію про присудження нагороди на підставі рішення конкурсної комісії Фундатор оприлюднює під час церемонії Конвокації 28 червня кожного року.

Рішення про нагородження лауреата приймають на засіданні Конкурсної комісії закритим голосуванням простою більшістю голосів після попереднього ознайомлення з поданими на конкурс публікаціями.


Оголошення конкурсу (2012-2013 навчальний рік)

Претендент має

- бути студентом основного складу Факультету правничих наук НаУКМА (бюджетна або контрактна форма навчання);

- мати публікації у наукових виданнях за 2012-2013 роки (включно з тими, що прийняті до друку);

- бути активним у професійній діяльності (брати участь у роботі студентського наукового товариства ФПвН, професійних груп, асоціацій, наукових гуртків, проектів тощо).

 

До 17 червня 2013 р. включно претенденти подають до Конкурсної комісії такі документи:

- заяву на участь у конкурсі на ім’я декана ФПвН у довільній формі із зазначенням вихідних даних публікації;

- копію опублікованої наукової роботи (або копію наукової роботи та доказ того, що вона прийнята до друку);

- резюме.

Документи подавати Людмилі Василівні Косенко, к.4-302, тел. 425-60-73, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна