Семінар для викладачів у галузі збереження біорізноманіття

15 червня, з 9:30 до 17:30, корпус 4, кімн.116

 

Громадська організація "Український екологічний клуб "Зелена Хвиля" та Науково-дослідний центр палеоботанічних досліджень і збереження біорізноманіття НаУКМА запрошують зацікавлених взяти участь у семінарі "Нарощування потенціалу для збереження біорізноманіття в Україні: формування мережі викладачів у галузі збереження біорізноманіття", що відбудеться 15 червня 2013 року з 9:30 до 17:30 на базі НаУКМА за адресою: м. Києв, вул. Волоська 8/5, корпус 4, кімн.116.

 

Метою заходу є презентація сучасних освітніх матеріалів, розроблених Центром зі збереження біорізноманіття та охорони природи (Нью-Йорк, США) та адаптованих вітчизняними експертами у галузі збереження біорізноманіття.

Кожна з тем презентованих матеріалів була розроблена спеціалістами у відповідній галузі, успішно апробована у багатьох країнах світу, а тепер пропонується і українським викладачам.

 

Семінар проводиться у рамках проекту "Нарощування потенціалу для збереження біорізноманіття в Україні: створення мережі та підвищення рівня освіти", що впроваджується Українським екологічним клубом "Зелена Хвиля" спільно з Центром зі збереження біорізноманіття та охорони природи при Американському музеї природничої історії в Нью-Йорку (США) за підтримки Посольства Королівства Нідерландів ита фонду MAVA FOUNDATION POUR LA NATURE.

 

Кількість учасників обмежена, тому просимо заповнити та надіслати Вашу заявку на участь до 3 червня 2013 р. за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

Контактні особи: Наталія Гудкова, тел. (093) 646-86-35, Наталія Гозак, тел. (067) 698-7651

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна