Публічна лекція проф. Чарльза Тейлора «Розмаїття значень секуляризації на Заході» та презентація його книги «Секулярна доба»

19 червня, 15.00, Конгрегаційна зала Староакадемічного корпусу

 

НаУКМА відвідає всесвітньо відомий професор Чарльз Тейлор (Charles Margrave Taylor), який прочитає публічну лекцію на тему «Розмаїття значень секуляризації на Заході».

Відразу після лекції розпочнеться презентація українського видання книги Ч.Тейлора «Секулярна доба. Т.1».

На початку зустрічі вступне слово візьме Надзвичайний та Повноважний Посол Канади в Україні, Трой Лулашник.

 

Чарльз Тейлор є лідером сучасної світової філософської думки, автором робіт з політичної і соціальної філософії, знаний своїми дослідженнями новочасної особистості та філософії релігії.

Професор університету Макгілла, Канада.

Почесний доктор Оксфордського університету.

Відомий усьому світу як автор ґрунтовної праці «Секулярна доба» (українське видання – «Дух і Літера», 2013), яка є фундаментальним внеском в осмислення секулярності в європейській модерній культурі і за яку він був нагороджений Премією Кіото та Премією фонду Темплтона.

Серед низки його численних творів українською вже були видані: "Джерела себе", "Мультикультуралізм і "Політика визнання", "Етика автентичності".

 

Заходи відбудуться за участі Посольства Канади в Україні, Канадського фонду підтримки місцевих ініціатив, Загальноцерковної аспірантури і докторантури РПЦ, фонду Темплтона, Науково-видавничого об’єднання “Дух і літера”. Інформаційним партнером подій виступає портал “Релігія в Україні”.

 

Докладніше про Чарльза Тейлора можна прочитати на сайті Науково-видавничого об’єднання «Дух і літера».

Місце події - Актова зала 1-го корпусу НаУКМА, вул. Сковороди, 2.

Початок лекції - о 15.00, початок презентації - о 17.00.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна