Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 49

Електронний диплом НаУКМА

Що таке електронний диплом?

В 2012 році випускникам був запропонований новий сервіс – Електронний диплом НаУКМА, який видається на підставі особистого бажання випускника. Цей інноваційний для вітчизняних ВНЗ сервіс є безкоштовним.

В 2013 році цей сервіс стає доступним все більшій кількості студентів і випускників, які підписали і виконують умови корпоративної угоди.

Оскільки НаУКМА заохочує своїх студентів через Liberal Arts Education до обрання власної траєкторії навчання, електронний диплом дає можливість повністю виявити цю траєкторію.

Електронний диплом дає можливість випускнику детально представити свої здобутки під час навчання в НаУКМА ширше, ніж університет зазвичай може це зробити. В електронному дипломі наводяться дані щодо посеместрової успішності студентів, а також студент може завантажити документи, що підтверджують його позанавчальну активність протягом усього періоду навчання – грамоти, сертифікати, дипломи, подяки, рекомендаційні листи тощо.

НаУКМА несе відповідальність за інформацію про академічну успішність свого випускника; відповідальність за внесення інформації про інші види діяльності (громадську, наукову та інші) та власні досягнення повністю покладається на випускника.

Таким чином, електронний диплом НаУКМА дає можливість випускникам Академії якомога повніше представити свої конкурентні переваги потенційним роботодавцям, причому в будь-якій точці світу і в будь-який час. Електронний диплом буде доступний через мережу Інтернет постійно, за адресою ediploma.ukma.edu.ua

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна