ЗАПУСК СТУДЕНТСЬКОГО САЙТУ МАГІСТЕРСЬКОЇ ПРОГРАМИ НаУКМА “МЕНЕДЖМЕНТ ЗВ’ЯЗКІВ З ГРОМАДСЬКІСТЮ”

18 червня у стінах Києво-Могилянської академії відбувся запуск студентського сайту Магістерської Програми з “Менеджменту зв’язків з громадськістю”.

 

Сайт створено за ініціативою та силами студентів Програми та є відображенням великого бажання бути активними учасниками нових тенденцій у сфері PR.

Варто зазначити, що наповненням сайту www.prkma.kiev.ua займаються безпосередньо студенти Магістерської Програми (PR Master`s Program NaUKMA).

Авторськими є унікальний логотип Програми та всі матеріали на сайті.

Відтак, саме на цьому ресурсі усі охочі можуть ознайомитися з найсвіжішою інформацією про PR Masters, новинами та найцікавішими подробицями з життя Програми у викладенні нинішніх студентів, та отримати всю необхідну інформацію для вступу та навчання за спеціальністю “Менеджмент зв’язків з громадськістю”.

Також на сайті представлені база студентських робіт, відгуки на навчальні курси, підручники, публікації, фотозвіти подій життя Програми. Загалом сайт сповнений студентського позитиву та розрахований забезпечити усіх охочих неупередженою інформаційною підтримкою.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна