Могилянська магістерська програма «Менеджмент організацій і адміністрування» потерпає!

Могилянська Школа охорони здоров’я (ШОЗ) потерпає через заборону перехресного вступу

На магістерську програму з менеджменту «Менеджмент організацій і адміністрування» запрошуються абітурієнти, що вже здобули освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавра за спеціальністю «Менеджмент» та бажають продовжити навчання у Національному університеті «Києво-могилянська академія».

Пропонуються спеціалізації: Менеджмент в охороні здоров’я (Health Care Management, HCM), Охорона громадського здоров’я (Master in Public Health, MPH).

Викладання на програмі здійснюється за принципами міждисциплінарного підходу, в основу навчальних планів покладено аналогічну програму університету в Маастрихті (Нідерланди).

 

Це перша програма з менеджменту в охороні здоров’я в Україні. Місією програми є відповідати на потреби суспільства щодо покращення здоров’я населення та трансформації галузі через підготовку фахівців, забезпечення високої якості навчання, досліджень та експертних послуг.

Профільна кафедра з підготовки фахівців є членом Європейської асоціації шкіл охорони здоров’я (ASPHER).

Головними партнерами у реалізації унікальної програми з менеджменту є Маастрихтський університет (Нідерланди), Києво-могилянська бізнес школа (KMBS), компанія Strategic Сonsulting Group, Іллінойський університет м. Чикаго (США), Лондонська школа гігієни і тропічної медицини, Швейцарський інститут тропічної медицини. У викладанні курсів використовуються новітні освітні методики – problem-based learning (навчання, кероване самими студентами та орієнтоване на вирішення проблеми), project-based learning (навчання, яке передбачає отримання досвіду у розробці практичних проектів) та blended learning (змішане навчання, що поєднує аудиторні заняття й інтерактивну підтримку).

Унікальність та високу якість програми відмічено Міністерством освіти і науки України через виділення у цьому році великої кількості бюджетних місць.

 

Нагадаємо, що у НаУКМА відсутня бакалаврська програма з менеджменту, тож за цьогорічними правилами вступу могилянці не мають права подавати документи до власної Школи охорони здоров’я.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна