Названо переможця Першого конкурсу Іменного фонду професора Миколи Козюбри

 

Переможцем І конкурсу Іменного фонду професора Миколи Козюбри став Андрій Москалюк, студент 4 р.н. Факультету правничих наук за роботу "Персональний імунітет" у міжнародному праві: загальна характеристика».

Конкурсна комісія відзначила, що Андрій Москалюк за чотири роки навчання в НаУКМА у своєму доробку має 10 наукових публікацій.

 

Заохочувальним призом (збірником «Загальнотеоретичне правознавство, верховенство права та Україна», виданим на честь 75-річчя професора Козюбри М.І. у 2013 р.) була нагороджена студентка 4 р.н. Оксана Сірук, яка протягом 2012-2013 рр. опублікувала три наукові роботи, включно з англомовною публікацією, що вийшла в Школі права Піттсбургського університету (США).

 

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦЯ!

 

Інформація про Іменний фонд професора М.І.Козюбри

Заснований у квітні 2013 року за ініціативи професора М.І.Козюбри на Факультеті правничих наук НаУКМА для студентів-правників з метою стимулювання наукової роботи серед студентів та заохочення їх до публікації своїх робіт у наукових виданнях.

 

Щорічний грант надається на конкурсній основі за кращу публікацію студентської роботи з права у науковому виданні. Микола Іванович Козюбра – доктор юридичних наук, професор, член-кореспондент НАПрН України, суддя Конституційного Суду України у відставці, заслужений юрист України, завідувач кафедри загальнотеоретичних та державно-правових наук факультету правничих наук НаУКМА, керівник маґістерської програми «Правознавство», кращий викладач НаУКМА року 2012.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна