П`ять випускників НаУКМА у списку «40 лідерів до 40 років»

 

24 квітня відбулася церемонія нагородження лауреатів премії «40 лідерів до 40 років», започаткованої Фундацією «Україна - США» у співпраці з «Центром розвитку лідерства».

 

Проект щороку визначатиме 40 видатних українців віком до 40 років, які демонструють лідерство у сфері своєї професійної діяльності, роблячи значний внесок у розвиток громад та України. Номінанти представляють різні сфери діяльності та професії: бізнес, мистецтво, освіту, науку, спорт тощо, а також різні регіони України.

 Серед цьогорічних лауреатів п`ять випускників Києво-Могилянської академії, які вирізняються своїми професійними досягненнями, а також підтримують НаУКМА через створення стипендій, наставництво та участь роботі університету.

 

Наталія Попович – випускниця НаУКМА 2001 р., спеціальність - політологія. Здобула ступінь магістра з журналістики та комунікацій в Університеті Сан-Хосе (Каліфорнія, США). Наталія - президент PRP (Public Relations Partnership) Group в Росії, Україні та СНД. Наталія очолює організаційний комітет Національного форуму з корпоративної соціальної відповідальності Росії, є співзасновником та членом правління Української асоціації зі зв’язків з громадськістю (UAPR), співголовою PR комітету Американської торгівельної палати та UAPR і є гостьовим лектором в Києво-Могилянській бізнес школі.

 

Дмитро Тарабакін – випускник НаУКМА 1996 р., спеціальність - економіка. Також закінчив програму з економіки і фінансів в Університеті Рузвельта в Чикаго. Дмитро є співзасновником і управляючим директором найбільшої інвестиційної компанії в Україні Dragon Capital. В 2004 році український діловий журнал "Бізнес" назвав Дмитра «Особистістю фондового ринку України». Компанія Dragon Capital заснувала перший степендійний ендавменту-фонду в НаУКМА в травні 2005 р. Наразі це потужний стипендійний фонд щорічних професорських та адміністративних стипендій.

 

Тарас Лукачук – випускник НаУКМА 1997 р., спеціальність - економіка. Тарас займає посаду піце-президента компанії Kraft Foods, і генерального директора в Україні та нових ринках Східної Європи та Центральної Азії.

 

Михайло Мінаков – випускник НаУКМА 1998, спеціальність – філософія. Михайло – перший випускник НаУКМА, який здобув ступінь Доктора наук. Займає посаду доцента Кафедри філософії та релігієзнавства НаУКМА, Лектор Московської школи політичних досліджень, Літньої школи з українських студій Гарвардського університету та Літньої школи з українських студій Грайфсвальдського університету. Президент Фонду якісної політики.

 

Євген Глібовицький – випускник НаУКМА 2000 р., спеціальність – політологія. Євген викладає в Києво-Могилянській бізнес школі. Він є експертом у сфері стратегічного планування, досліджує цінності. Він є членом Унівської групи, яка розробила стратегію розвитку Львова, Несторівської групи (візія для України 2025) і Дніпропетровської групи DYB (стратегія 2030), засновник експертної компанії pro.mova.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна