Триває конкурс Іменного фонду Ігоря Ткаченка для студентів ФСНСТ на 2013-14 н.р.

на здобуття щорічної благодійної допомоги, а також трьох одноразових премій за кращі роботи

Напрямок досліджень – Інтернет.

 

Умови участі у конкурсі максимально спрощені!

Умови участі у конкурсі в галузі PR:

• студенти маґістерської програми НаУКМА "Менеджмент зв’язків з громадськістю" або студенти бакалаврських та маґістерських програм НаУКМА, що прослуховують (або прослухали) дисципліни сертифікатної програми "Теорія і методика зв’язків із громадськістю";

• написання роботи в електронному вигляді (есе до 10 сторінок) на одну з запропонованих тем.

 

Тему можна узгодити з представником компанії TNS – Іваном Матейком (тел. 095-268-04-14 201-10-53, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ), або з куратором конкурсу в НаУКМА – Наумовим Вадимом Олексійовичем (кафедра зв’язків з громадськістю)

 

Умови участі у конкурсі в галузі соціології:

• студенти маґістерської або бакалаврської програми спеціальності "соціологія";

• написання роботи в галузі маркетингових досліджень (робота в електронному вигляді, що містить концепт аналітичного дослідження, гіпотези та завдання, опис процедури аналізу даних, результати та висновки) на одну із запропонованих тем.

 

Тему потрібно узгодити з представником компанії TNS – Іваном Матейком (тел. 095-268-04-14 201-10-53, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ), та з куратором конкурсу в НаУКМА – Виноградовим Олександром Геннадійовичем.

 

Процедура розгляду заяв та визначення кандидатур переможців:

Студенти, які бажають взяти участь у конкурсі, повинні вислати свої роботи на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 10 жовтня 2013 р. включно.

У листі також необхідно вказати ім’я, прізвище, факультет, спеціальність, рік навчання та контакти студента (телефон, електронну пошту), тему листа зазначити як "На конкурс ім. І. Ткаченка".

Студенти-соціологи, які бажають написати роботу за результатами обробки масиву даних* компанії TNS, повинні написати запит на отримання масиву даних на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. не пізніше 27 вересня 2013 р.

Після отримання запиту компанія протягом 3-х робочих днів надає для обробки масив даних форматі SPSS.

 

Презентація робіт проходитиме в офісі компанії TNS у першій половині жовтня 2013 р.

Компанія TNS сприятиме подальшому опублікуванню найкращих аналітичних робіт у ЗМІ.

До складу конкурсної комісії, яка розгляне роботи, заслухає презентації робіт учасників конкурсу, визначить та затвердить кандидатури переможців, ввійдуть викладачі НаУКМА, провідні фахівці TNS, представники співзасновників фонду.

 

*Додаткову інформацію можна отримати в компанії TNS: у Івана Матейка, тел. 095-268-04-14 201-10-15, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Засновники Іменного фонду І. Ткаченка:

компанія "Євроіндекс",

Сергій Ткаченко,

Bounty SCA Ukraine,

Dialla Communications,

MacHOUSE,

OS-Direct,

"Євросувенір",

"Український медіа холдинг",

Академія Реклами,

Володимир Хливнюк,

Рекламна агенція "Марсмедіа".

З 2008 року провідним партнером Іменного фонду Ігоря Ткаченка виступає компанія TNS, експерт у галузі соціологічних та маркетингових досліджень, одним із засновників якої був Ігор Ткаченко.

 

Для учасників та переможців конкурсу компанія TNS розглядатиме можливість працевлаштування у компанії.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна