Ярмарок професій-2016 в Ірпіні

IMG podyaka

IMG podyaka

 Могилянка взяла участь у Ярмарку професій-2016 в м. Ірпінь. Захід відбувався 26 вересня у місцевому "Конференц-холі" завдяки сприянню Ірпінського міського центру зайнятості. Відвідувачі могли дізнатися як про освітні можливості, так і про працевлаштування.

На Ярмарку було представлено близько 20 ВНЗ, переважно м. Києва та Київської області, понад 10 коледжів та технікумів та близько 15 організацій з актуальними вакансіями.

Біля могилянського стенду абітурієнтів найбільше зацікавила інформація про підготовчі курси, а також спеціальності на факультетах природничих, гуманітарних наук та інформатики. Про особливості навчання і студентського життя в НаУКМА школярам розповідав студент факультету економічних наук Тимур Плющ.

Особливу увагу абітурієнтів завоювали ті ВНЗ та коледжі, які, крім традиціного роздавання буклетів та спілкування у форматі "питання-відповіді", пропонували майстер-класи, представляли роботи студентів - від винаходів до рукотворів.

Презентація Могилянки відбувалася у традиційному форматі.

 

Найближчий освітній захід, на якому представники НаУКМА спілкуватимуться з майбутніми абітурієнтами відбудеться у м. Києві 29 жовтня - форум "Успішний 11-класник".

До зустрічі ;)

page2

page4page5 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна