Конкурс на отримання підтримки від Корпорації «Артеріум»

 

Факультет природничих наук НаУКМА спільно з корпорацією «Артеріум» запрошують на навчання за контрактом на магістерські програми «Хімія», «Молекулярна біологія» та «Лабораторна діагностика біологічних систем».

 

 

До 12 вересня 2017 року подайте мотиваційний лист і візьміть участь у конкурсі на отримання підтримки від Корпорації «Артеріум».

Для цього потрібно:

1. написати мотиваційний лист із поясненням, чому саме Вам потрібна підтримка від корпорації «Артеріум»

2. до 12 вересня 2017 року подати мотиваційний лист і скани супровідних документів (довідки про скрутне матеріальне становище, поганий стан здоров'я) на ел.адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , або, якщо Вам зручніше подати документи у паперовому вигляді, можете це зробити у приймальній комісії (вул. Іллінська, 9, Культурно-мистецький центр НаУКМА, 2 поверх).

 

Умови участі:

• середній бал на бакалавраті не нижче 80

• виконана корпоративна угода з НаУКМА (для бакалаврів з НаУКМА)

• рекомендація керівника бакалаврської програми (для бакалаврів з НаУКМА).

 

Особливі чинники:

• походження із сільської місцевості

• переселенці

• стан матеріального забезпечення сім'ї

• переселенці з зони бойових дій

• сироти.

 

Детальну інформацію можна отримати на факультеті природничих наук НаУКМА у заступника декана Поліни Вакулюк за тел. 050-611-78-42 або e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Києво-Могилянська академія вдячна Корпорації «Артеріум» за підтримку студентів факультету природничих наук.

 

Корпорація «Артеріум» – одна з провідних українських фармацевтичних компаній, яка працює в галузі, що піклується про найважливіші цінності – здоров'я і збереження життя людини. Корпорація прагне встановити гармонійні, довірчі та довготривалі стосунки з усіма групами та цільовими аудиторіями, на які впливає її діяльність. Потужний український фармацевтичний виробник, Корпорація «Артеріум» прагне принести якомога більше користі нашій країні, її народу і суспільству в цілому.

 

----

* підтримка здійснюється шляхом сплати частини вартості плати за навчання по контракту та надання щомісячної стипендії на загальну суму 20 000 грн.

Надається на рік з можливістю її продовження.  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна