Дистанційне навчання продовжено до 30 червня 2021 року

Карантинно-обмежувальні та профілактичні протиепідемічні заходи у НаУКМА продовжено до 30 червня 2021 року. Йдеться у відповідному Наказі від 28 квітня 2021 року. Терміни карантину можуть змінитися в залежності від ситуації.

Дистанційне навчання продовжується із використанням інструментів DistEdu(Moodle), Zoom та MS Teams. Усі адміністративні підрозділи продовжують роботу у змішаній формі та з дотриманням санітарних норм щодо перебування в приміщеннях. Доступ на територію Академії й далі обмежений, а проживання в гуртожитках регулюється окремим розпорядженням.

Актуальну інформацію щодо навчального процесу студенти оперативно отримуватимуть від деканатів та кафедр.

З 5 травня Бібліотека НаУКМА продовжує обслуговувати читачів та виконувати замовлення з усіх підбібліотек, замовлених через електронний каталог, у читальній залі 22 Бібліотеки Антоновичів за графіком:

1 травня - 4 травня, 8 травня -10 травня - вихідні та святкові дні.

5 травня - 7 травня - робочі дні.

З 11 травня Бібліотека Антоновичів відчинена для користувачів:

Пн. – Пт. 10:00-17:00
Сб., Нд. – вихідні.

Більше про дистанційні послуги Бібліотеки.

Нагадаємо, що карантин у НаУКМА розпочався з 12 березня 2020 року через поширення вірусної інфекції Covid-19. Усю оперативну інформацію щодо ситуації в НаУКМА шукайте на спеціальній сторінці «Коронавірус - Новини та інформація для спільноти».

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна