Запрошуємо на Конвокацію-2018!

28 червня на Контрактовій площі відбудеться XXIV церемонія вручення дипломів КМА

 

Символічно, що саме в цей день, День Конституції України, Могилянка випускає в життя молоде покоління фахівців, здатних і готових змінювати країну на краще.

 

Вручення дипломів випускникам - одна із найважливіших подій для Могилянської спільноти. Це особливе свято для випускників та викладачів. Загальноуніверситетська церемонія символічно завершує цикл студентства, розпочатий «Посвятою у спудеї» декілька років тому, і знаменує перехід до нового статусу. Для декого це буде наступна, вища сходинка навчання (на магістерці чи у Докторській школі), для інших – повноцінне занурення у професійне життя. Та який би шлях не обирали випускники, вони не втрачають зв'язки з Альмa Матер і є назавжди членами могилянської спільноти.

 

Традиція спільного зібрання всієї могилянської спільноти зародилась ще у 1995 році. З того часу вся могилянська родина збирається на загальноуніверситетську церемонію – викладачі, студенти молодших курсів, співробітники Академії, випускники попередніх років, наші родини та друзі, партнери та гості університету для того, щоб привітати випускників 2018 року із переходом до нового етапу життя. Це традиція єднання могилянців, можливість зібратись всім разом представникам всіх факультетів і всіх поколінь, порадіти і привітати випускників, які досягли найкращих результатів у навчанні, подякувати один одному, подякувати Альма Матер і улюбленим викладачам, побажати успіху і домовитись про взаємодію в майбутньому.

 

Цьогорічна Конвокація стане ювілейною для низки спеціальностей Могилянки. 20-річчя випуску магістрів відбудеться для спеціальностей: «культурологія», «всесвітня історія», «політологія», «філософія», «екологія», «економічна теорія» та «соціологія». 15-й випуск магістрів відбудеться на спеціальності «фінанси».

Для деяких спеціальностей у Могилянці це буде перша Конвокація. Цього року завершили бакалаврський етап навчання першопрохідці за напрямом підготовки «інформатика» та магістерської програми «психологія».

На церемонії бакалаврам буде вручено дипломи державного зразка з відзнакою (+ диплом академічної спільноти НаУКМА), магістрам - усі дипломи, дипломи [kmbs] та дипломи докторів філософії (PhD).

 

Із новим етапом життя привітають випускників президент НаУКМА Андрій Мелешевич та почесний президент В’ячеслав Брюховецький, президент Асоціації випускників НаУКМА Костянтин Пересєдов.

Напутні слова і побажання прозвучать від Почесного промовця церемонії п.Уляни Супрун, в.о. Міністра охорони здоров'я України, партнерки та благодійниці Академії.

Традиційно, саме в цей день, будуть названі імена переможців конкурсу «Викладач року в НаУКМА». Премії вручить і звернеться до могилянців один із засновників п. Сергій Гусовський, підприємець, депутат Київської міської ради, партнер та благодійник у багатьох проектах Академії.

Випускник факультету економічних наук 2000 року Олексій Цебро вручить спеціальну відзнаку-оберіг та грант «Мультиплікатор добра».

 

Ще одна традиція від 1995 року - вручення на Конвокації премії імені Миколи Кравця, українського підприємця, мецената, першого Президента Довірчої ради відродженої Могилянки (1992-2004 рр.) та Почесного доктора НаУКМА. Премію «За практичний внесок у справу розбудови України» переможцю конкурсу буде вручено учнем і наступником М.М.Кравця п. Андрієм Острогрудом, генеральним директором ТОВ «Київгума», який продовжує справу вчителя.

 

Запрошуємо усіх могилянців та друзів Академії приєднатися до урочистої події та привітати цьогорічних випускників!

 

Програма Конвокації-2018:

08:30-9:00 Традиційна акція «Григорій Сковорода – випускник КМА» – символ єднання багатьох поколінь Могилянців. Організатори – Відділ по роботі зі студентами, Спудейське Братство НаУКМА. Виступ Студентського театру на ходулях.

09:00–12:00 XXIV урочиста загальноуніверситетська церемонія вручення дипломів державного зразка з відзнакою та «Дипломів академічної спільноти НаУКМА» бакалаврам, дипломів державного зразка та «Дипломів академічної спільноти НаУКМА» маґістрам, вручення дипломів випускникам [kmbs] та Докторської школи.

Випускники на чолі з деканами займають визначені для факультетів місця на Контрактовій площі. Місце збору Академічної процесії – на майданчику між корпусами №1 та №3 (біля воріт).

12:30–15:50 Церемонії вручення дипломів державного зразка та «Дипломів академічної спільноти НаУКМА» бакалаврам на факультетах.

 

Конвокація – це особливий день для випускників. Це одночасно і завершення пройденого етапу, і початок нового.

 

З нетерпінням чекаємо на вас 28 червня, аби разом розділити радощі цього дня!

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна