10 стипендій для могилянців від Фонду «Повір у себе»

 

 

У рамках програми «Сільській дитині — сучасна освіта» Фонд забезпечить 10 студентів із сільської місцевості додатковими стипендіями.

Дедлайн подачі заявок — 25 вересня.

 

Благодійний Фонд «Повір у себе» та Національний університет «Києво-Могилянська академія» у 2018 році в рамках програми «Сільській дитині — сучасна освіта» проводять конкурс серед студентів, що навчаються за державним замовленням на 2–4 курсі, на отримання стипендій та оплати проживання в гуртожитках НаУКМА.

Умови для участі у відборі:

1) місце реєстрації до вступу в НаУКМА: село, селище або селище міського типу;

2) навчання за державним замовленням;

3) визначні здобутки в навчанні та активна громадська позиція;

4) проживання в гуртожитках НаУКМА;

5) надання довідок про склад сім`ї та матеріальний стан сім`ї.

 

Конкурсний відбір проходитиме в три етапи.

Перший етап: опишіть проектну ідею/концепцію проекту, щодо розвитку освіти в сільській місцевості, зміцнення сільської громади, розвиток соціального підприємництва в сільських регіонах, котрі можуть бути реалізовані як у Вашому рідному селі чи селищі, так і в інших регіонах. Важливо описати потребу, на задоволення якої спрямований проект, основні завдання проекту, Вашу персональну роль у реалізації проекту.

Вимоги до опису проекту/ідеї — 1–3 друковані сторінки кеглем 12.

Дедлайн подачі електронного примірника на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 25 вересня 2018 р.

 

Другий етап — співбесіда з представниками НаУКМА.

Учасники, котрі надіслали проекти, будуть запрошені на співбесіди з 26 до 28 вересня 2018 р.

Запрошення на співбесіду буде надіслано Вам на електронні адреси.

 

Третій етап — визначення 10 переможців відбудеться на початку жовтня 2018 р. на засіданні, яке буде проведено за участі грантодавців.

 

Важливо: ідеї та концепції проектів, котрі зацікавлять меценатів, будуть реалізовані.

 

Нагадаємо, що фонд «Повір у себе» вже не перший рік підтримує студентів НаУКМА. Минулого року стипендіатами від Могилянки стали Олег Бойчук (ФІН), Ілона Волошина (ФСНСТ), Наталя Гончар (ФПрН), Олександр Ємельянов (ФІ), Алла Желєзняк (ФПрН), Олеся Зіневич (ФПвН), Юлія Ольхова (ФГН), Софія Орліогло (ФГН), Олена Пивовар (ФІ), Катерина Сидорчук (ФПвН).

«Минулого року фонд допоміг нам усім. Я дуже рада, що завдяки цій стипендії й тій, що ми отримували за рейтингами в навчанні, відпала потреба брати гроші в батьків, — зазначає стипендіатка факультету правничих наук Олеся Зіневич. — Мені на все вистачало й одночасно це значне полегшення для сім’ї. Частину грошей я витрачала на побутові справи, частину відкладала на суттєву покупку і врешті купила принтер зі сканером».  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна