Могилянці запустили програму на Радіо UA:Промінь

 

25 лютого на Радіо UA:Промінь стартував радіосеріал «ПоліТроль», ведучими котрого стали Станіслав Шулімов – аналітик Школи політичної аналітики НаУКМА, випускник НаУКМА («Політологія», 2018) та Антон Суслов – помічник директора Школи політичної аналітики НаУКМА, політолог, випускник НаУКМА («Політологія», 2018).

 

 

Політичний радіосеріал «ПоліТроль» виходить у щодня в будні о 9:40 у межах програми «РанокПРО». Разом із ведучими Яриною Скуратівською та Євгеном Павлюковським могилянські політологи Станіслав Шулімов та Антон Суслов розбирають передвиборчі програми кандидатів у президенти. Усього вийде 22 випуски радіосеріалу, у котрих аналіз діяльності кандидатів у президенти відбувається в неформальному стилі, притаманному молодій аудиторії.

 

«Ми звернулися до Школи політичної аналітики при Києво-Могилянській академії й вирішили разом із їхніми молодими політичними експертами зробити проект, котрий допоможе розібратися з передвиборчими кампаніями кандидатів у президенти. Наші «політ-тролі» ретельно, але доступно й у режимі інфотейнменту розбирають усі 44 передвиборчі програми», — зазначила креативна продюсерка Радіо Промінь Вікторія Польченко.

 

«Попри гумористичну форму самого проекту, робота на Радіо UA:Промінь дозволяє доносити до наших однолітків, молоді, таку важливу та потрібну інформацію про кандидатів на пост Президента України, - розповідає один із ведучих, могилянець Антон Суслов. - Адже ми розуміємо, що дуже мало людей, а особливо молодих, будуть читати біографії та програми понад сорока кандидатів. Проте завдяки цьому спільному проекту UA:Промінь та Школи політичної аналітики НаУКМА, слухачі можуть у легкій та доступній формі почути основу інформацію про кандидатів, що у свою чергу, я сподіваюсь, сприяє формуванню свідомого вибору».

 

Також Антон Суслов зазначає, що участь у ранкових ефірах «ПолітРоля» - це особистий внесок Антона та Станіслава в досягнення довгострокової мети Школи політичної аналітики - протидії популізму. «Це, справді, корисний досвід, - ділиться враженнями Станіслав Шулімов. – Це, у принципі, корисна справа, бо практично ніхто програми кандидатів не читає взагалі. А ми в «ПоліТролі» намагаємось розібрати їх ще й із точки зору молодіжної політики, що пропонує кожний кандидат. Думаю, кожен знайде декілька хвилин, щоби послухати і зробити висновки».

 

Послухати всі серії «ПолітРоля» можна за посиланням.

 

Нагадаємо, що напередодні Школа політичної аналітики підписала меморандум про співпрацю з Міністерством інформаційної політики України і буде проводити дослідження інформаційного поля тимчасово окупованих територій та громадського молодіжного руху на підконтрольних територіях. Також буде досліджена діяльність в інформаційному просторі псевдодержавних утворень на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей.  

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна