«ІТ право» - унікальна сертифікатна програма в НаУКМА

Факультет правничих наук Національного університету «Києво-Могилянська академія» спільно з асоціацією «ІТ Україна» запускають для юристів сертифікатну програму «ІТ право».

 

Перший модуль програми стартує вже 14 вересня 2019 року, а реєстрація для охочих вже розпочалася.

 

Програма розрахована на практикуючих юристів, котрі прагнуть розвиватися та працювати у сфері юридичних послуг для ІТ компаній.

 

«Ми дуже вимогливо підійшли до підбору команди експертів, – зазначають організатори, – кожен з яких сформував власну компетентність на практиці та володіє широкою палітрою сучасних методів навчання. 

Проходження програми надасть можливість вирішувати реальні проблеми клієнтів і не боятися складних кейсів у сфері ІТ».

 

Так, програма навчання складатиметься із шести модулів з фокусом на особливостях застосування права інтелектуальної власності в ІТ, специфіці договорів в ІТ, безпеки та compliance у сфері ІТ тощо. Завершиться курс фінальним оцінюванням результатів навчання та врученням сертифікатів 7 грудня, 2019 року.

 

«Могилянка не продає дипломи, а тому сертифікат про проходження програми отримають лише ті, хто продемонструє належні результати навчання через поетапне розв’язання комплексного кейсу, що пронизує всі модулі програми», – розповідає декан факультету правничих наук, гарант програми Денис Азаров.

 

Організатори сформували команду експертів-коучів, котрі сформували власну компетентність на практиці та володіє широкою палітрою сучасних методів навчання. Серед викладачів різних модулів віце-президент Асоціації «IT Ukraine» з фінансово-правових питань, LL.M Berkeley, University of California, ex-керівник юридичного департаменту Luxoft Україна, к.ю.н., адвокат Дмитро Овчаренко, керівник фінансової служби компанії Alcor, доктор філософії в галузі економіки Андрій Попович, операційна директорка в компанії Alcor, випускниця НаУКМА («Правознавство», 2011) Вікторія Келяр, юристка CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang, MBA від Міжнародного інституту бізнесу, випускниця НаУКМА ( «Правознавство», 2011) Вікторя Ставчук, співзасновник і партнер Axon Partners, кращий юрист у сфері медіа і телекомунікацій (Ukrainian Law Firms 2016. A handbook for Foreign Clients), спеціалізується на блокчейні та криптовалютах, випускник НаУКМА («Правознавство», 2008) Назар Поливка.

 

Кожен спікер використовуватиме техніки активного навчання – метод кейсів, роботу в малих групах, ефективні запитання, сократівський діалог і дискусії, моделювання, навчання з досвіду тощо.

 

П`ять найкращих учасників отримають можливість пройти стажування в ІТ-компаніях з перспективою працевлаштування.

Нагадаємо, що факультет правничих наук НаУКМА визнано найкращою правничою школою України за даними аналітичного дослідження, проведеного Координатором проектів ОБСЄ в Україні у співпраці з Міністерством освіти і науки України та МГО «Універсальна екзаменаційна мережа» (UEnet).

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна