Партнерство з INTEGRITES: оновлена аудиторія та спільні навчальні проекти

Юридична фірма INTEGRITES обладнала навчальну аудиторію для студентів-правників Національного університету «Києво-Могилянська академія». На презентацію оновленої аудиторії завітали студенти, керівник відділу культури, освіти та національних меншин Посольства Федеративної Республіки Німеччина Катаріна Шаупп-Карманн, а також віце-президент НаУКМА Василь Ожоган, декан факультету правничих наук Денис Азаров, директор Інституту німецького права НаУКМА, викладач Роман Петров та керуючий партнер INTEGRITES Олексій Фелів. 

 

«Освітнє меценатство з боку приватного бізнесу – це один із найкращих проявів його соціальної відповідальності. Студенти та викладацький склад цінують ініціативу INTEGRITES, адже завдяки оновленому приміщенню ми поліпшуємо освітні умови для наших студентів», – зазначив Денис Азаров, декан факультету правничих наук Національного університету «Києво-Могилянська академія».

 

Оновлена аудиторія є складовою Інституту німецького права НаУКМА, знаходиться в корпусі № 9 по вулиці Набережно-Хрещатицькій 27 у Києві. Технічно оснащене, мебльоване та повністю відремонтоване приміщення вміщує до 30 студентів. Окрім лекцій та семінарів для студентів факультету правничих наук НаУКМА, в аудиторії заплановані відкриті лекції відомих українських та міжнародних правників.

 

«Ми обрали Могилянку, тому що нам близький її дух – відкритість та якість освіти, європейські цінності. Наша команда щиро рада сприяти тому, аби в стінах НаУКМА з’явився сучасний навчальний простір, де комфортно отримувати знання. Тут партнери INTEGRITES із задоволенням ділитимуться практичним досвідом з молодими фахівцями академії», – прокоментував Олексій Фелів.

 

Роман Петров подякував компанії INTEGRITES за допомогу і підтримку діяльності Інституту німецького права НаУКМА та за започаткування сучасного освітнього простору з вивчення німецького права в Україні: «Простір буде в нагоді студентам та викладачам, які цікавляться німецьким та європейським правом».

 

Варто зазначити, що Інститут німецького права в Національному університеті «Києво-Могилянська академія» – це один із перших і провідних інститутів наукових досліджень та викладання німецького права в Україні. Для студентів інститут пропонує вступні і просунуті курси з німецького цивільного права та публічного права. Метою інституту є надання студентам базових знань з німецького права німецькою мовою.

 

Нагадаємо, що факультет правничих наук НаУКМА визнано найкращою правничою школою України за даними аналітичного дослідження, проведеного Координатором проектів ОБСЄ в Україні у співпраці з Міністерством освіти і науки України та МГО «Універсальна екзаменаційна мережа» (UEnet).  

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна