Карантин у НаУКМА триватиме до 24 квітня включно

Терміни змінюватимуться відповідно до епідеміологічної ситуації в Україні. 

 

Відповідно до Наказу НаУКМА від 27 березня весняна екзаменаційна сесія відбудеться згідно з графіком навчального процесу, котрий деканати мають підготувати та оприлюднити до 10 квітня 2020 року. На факультеті природничих наук сесія має бути проведена з 4 по 15 травня 2020 року.

 

Дистанційне навчання продовжується на базі платформи DistEdu(Moodle). Усі адміністративні підрозділи також продовжують роботу у дистанційній формі. Доступ на територію Академії й далі обмежений, а відрядження закордон та прийом іноземних делегацій заборонено.

 

Нагадаємо, що карантин у НаУКМА розпочався з 12 березня 2020 року через поширення вірусної інфекції Covid-19. Усю оперативну інформацію щодо ситуації в НаУКМА шукайте на спеціальній сторінці “Коронавірус - Новини та інформація для спільноти”. Усі підрозділи університету продовжують роботу: команда Центру електронної освіти НаУКМА налагодила систему дистанційної освіти, керівниця Центру забезпечення якості освіти Ольга Бершадська веде окрему рубрику “Корисні матеріали”, де публікує матеріали про ефективне та якісне онлайн навчання.

Бібліотека активно працює в дистанційному режимі, відділ міжнародного співробітництва координує студентів та викладачів, що перебувають закордоном та продовжує проводити співбесіди і відбір студентів на міжнародну мобільність в осінньому семестрі онлайн.

Вступна кампанія не скасована, тому наш студентський відділ кадрів активно працює не лише зі студентами, а й випускниками, видаючи довідки, дипломи, атестати з архіву.

У дистанційному режимі продовжують роботу і бухгалтерія, і фінансова служба, і відділ кадрів. Щотижня відбуваються онлайн зустрічі оперативного штабу, наради деканів.  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна