1680 студентів взяли участь в студопитуванні - Ольга Бершадська

 

Традиційне опитування студентів щодо якості викладання цього разу тривало лише один тиждень (зазвичай - два тижні). Опитування проводить Центр забезпечення якості освіти НаУКМА і його керівниця Ольга Бершадська дякує всім, хто взяв участь та долучився до якісних змін в Академії.

 

 

Шановні студенти та студентки!

Щиро дякуємо всім, хто знайшов час у напруженому навчальному графіку та взяв участь у нашому весняному опитуванні. Команда Центру забезпечення якості освіти надзвичайно вдячна нашим Бадді та представникам Студентської колегії, які незважаючи на безпрецедентні умови навчання, традиційно дуже активно долучились до проведення опитування.

 

Варто підкреслити, що через незвичні обставини це опитування проводилось впродовж одного тижня, а не традиційних двох, і відбувалось вперше в умовах дистанційного навчання. Нам критично важливо було отримати об’єктивний зворотній зв'язок від вас, тому наш опитувальник було доповнено питаннями про дистанційну форму.

 

Загалом у весняному опитуванні взяло участь 1680 студентів (40,4%), які дали 8645 відгуків на навчальні дисципліни. Кожна ваша відповідь та пропозиція є дуже цінними для університету! Центр активно працює, щоб ваші відгуки були враховані у майбутньому навчальному процесі. Ви є частиною могилянської спільноти, тому беручи участь в опитуванні, ви маєте можливість долучитись до змін в академічному середовищі та якості освіти в НаУКМА.

Заходьте на ресурс в останні тижні семестру та беріть участь в наступних опитуваннях!

 

З побажаннями міцного здоров’я Вам та Вашим сім’ям -

команда Центру забезпечення якості освіти НаУКМА

 

Нагадаємо, що онлайн опитування щодо якості освіти в НаУКМА було переформатоване у 2016 році.

До цього таке опитування проводилося за допомогою паперових носіїв.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна