Редколегії наукових видань НаУКМА відзначені Викладацьким Стипендіальним Фондом

Про відзначення членів редколегій 11 журналів НаУКМА, а також співробітників університету, які допомагають їх видавати, йдеться в рішенні Конкурсної Комісії Викладацького Стипендіального Фонду від 17 червня 2020 року. 

 

«Публікаційна активність університету – важлива складова Стратегічного плану розвитку нашого університету, зокрема, з огляду на необхідність поширення результатів наукових досліджень НаУКМА в світовій академічній громаді, присутності в Переліку фахових видань МОН, просування в міжнародних та вітчизняних базах цитувань, рейтингах тощо. Тому у фокусі цьогорічного конкурсу Фонду був «журнальний проект»: зростання репутації всіх могилянських наукових видань через посилення контролю за якістю статей, відповідності політик видань міжнародним стандартам, індексування в базах даних, підтримка сайтів журналів тощо», - розповідає віце-президент із наукової роботи та інформатизації Тетяна Ярошенко.

 

Конкурсна комісія вирішила підтримати 10 (з наших 18 журналів), що вчасно виконали вимоги та подали клопотання на входження до Переліку фахових видань МОН (один категорії А - англомовний журнал Kyiv-Mohyla Humanities Journal, дев`ять - категорії Б), а також підтримати ще один англомовний журнал - Kyiv-Mohyla Law and Politics Journal.

 

Зазначимо, що НаУКМА є видавцем 17 наукових журналів, а також науково-популярного журналу «Кіно-Театр».

 

Могилянка щиро дякує всім, хто долучився і долучається до наповнення Об’єднаного Викладацького Стипендійного фонду та підтримує розвиток науки та освіти в НаУКМА.

Наша постійна подяка Міжнародному благодійному фонду відродження Києво-Могилянської академії за адміністрування стипендійних фондів та підтримку НаУКМА.  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна