Випускниця Наталія Титенко - лауреатка премії Кравця 2020 року

За рішенням Преміального комітету у цьому році премію Миколи Кравця отримала випускниця магістерської програми "Біологія" факультету природничих наук Наталія Титенко.

 

люди

Наталія Титенко представила наукову роботу на тему: «Поліморфізм за мікросателітними локусами у пшениці Мігушової та сортів пшениці мікої».

 

Дослідження Наталії Титенко тривало близько 1,5 року, а його результати було представлено на науковій конференції «Молодь і поступ в біології», наукові тези ввійшли до збірника, а також до друку було подано статтю «Поліморфізм за мікросателітними локусами у пшениці Мігушової та сортів пшениці м’якої».

 

Зазначимо, що Премія Миколи Кравця щорічно, починаючи з 1995 року, присуджується студенту, котрий здобув звання магістра та зробив практичний внесок у наукове, громадське або ділове життя України.

 

Микола Кравець - український підприємець, меценат, громадський діяч - 1995 році на особисті кошти заснував відзнаку для кращого випускника НаУКМА , що зробив практичний внесок у справу розбудови України. Згодом, аби продовжити справу Миколи Кравця, Генеральний Директор ТОВ «Київгума» пан Андрій Юрійович Острогруд вирішив продовжувати підтримувати вручення такої відзнаки.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна