18 березня з 9:00 до 15:00 запрошуємо на вибори президента НаУКМА

Виборча дільниця знаходиться на третьому поверсі Культурно-мистецького центру НаУКМА (вул.Іллінська, 9). Увага: Вхід до дільниці лише з вулиці Іллінської (зі сторони парку).

Дільниця працюватиме з 9:00 до 15:00.

Для участі у голосуванні необхідно обов'язково мати документ, що посвідчує особу.

Адміністрація НаУКМА спільно з Виборчою комісією забезпечать дотримання необхідних карантинних обмежень під час голосування. Дільниця буде забезпечена всіма необхідними санітарними засобами. Також просимо дотримуватися карантинних правил та обов’язково бути в масці, можете взяти власну ручку для заповнення бюлетеню.

Запрошуємо виборців: усіх науково-педагогічних, наукових та педагогічних працівників, а також обраних представників від студентства та адміністративного персоналу прийти в цей день на виборчу дільницю.

Зробити свій вибір Ви зможете ТІЛЬКИ ОСОБИСТО ПРОГОЛОСУВАВШИ НА ВИБОРЧІЙ ДІЛЬНИЦІ. Процедура ТАЄМНОГО голосування визначена Законом "Про вищу освіту" і є обов’язковою до виконання університетом.

Результати голосування за кандидатів у президенти НаУКМА буде розміщено на сайті НаУКМА у розділі Вибори президента НаУКМА та на офіційній сторінці у Фейсбуці 18 березня після 18.00.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна