Щедрий вівторок — 2022

Сьогодні — 29 листопада — Всесвітній день добрих справ. У 2018 році Україна офіційно долучилася до всесвітнього благодійного руху #GivingTuesday, який поєднує тисячі людей із понад 150 країн. Запрошуємо й могилянців доєднатися до цієї акції.

 

Цьогорічний Могилянський Щедрий вівторок присвячується видатному могилянцю, знаному мандрівному філософу і народному мислителю Григорію Сковороді.

 

До 300-річчя від дня народження Григорія Савовича буде приурочений дев’ятий випуск англомовного реферованого видання Kyiv-Mohyla Humanities Journal. У ньому будуть презентовані результати новітніх історико-філософських, історичних, культурологічних, богословських, релігієзнавчих, літературознавчих, мистецтвознавчих, біографічних, бібліографічних наукових студій, що розкриватимуть невідомі чи маловідомі сторінки біографії та творчої діяльності Григорія Сковороди, а також уточнюватимуть і поглиблюватимуть сучасні гуманітарні знання та суспільні візії щодо місця і ролі цієї видатної особистості в історії української та світової культури.

 

Як підтримати Академію? Зробити свій маленький внесок для розвитку української культури через LiqPay або Приват24.

 

Реквізити

 

Отримувач: Міжнародний Благодійний Фонд відродження Києво-Могилянської Академії

Рахунок отримувача: UA823052990000026009045024658

Реєстраційний номер отримувача: ЄДРПОУ 20072119

Банк отримувача: АТ КБ «ПРИВАТБАНК», ЄДРПОУ 14360570

 

Призначення платежу: Благодійний внесок на наукові англомовні журнали НаУКМА. Без ПДВ.

 

Видання підтримав проєкт «Підтримка українським редколегіям» (SUES — Support to Ukrainian Editorial Staff)»

у розмірі 54 693 гривень, який покриває частину витрат на цей випуск журналу.

Наша мета — зібрати 100 тисяч гривень на Kyiv-Mohyla Humanities Journal, # 9.

 

Якщо ви не встигли долучитися до Могилянського Щедрого Вівторка, але хотіли би підтримати цей том видання Kyiv-Mohyla Humanities Journal, ви все ще маєте можливість це зробити — номер планується до випуску наприкінці 2022 року.

 

Завдяки вашому внеску широка міжнародна спільнота зможе більше дізнатися про українську світоглядну культуру та ментальність нашого народу через дослідження літературно-філософського творчого мислення видатного українця Григорія Савовича Сковороди.

 

Приєднуйтесь до Могилянського Щедрого вівторка! Навіть невеличний внесок кожного впливає і має значення.

 

Kyiv-Mohyla Humanities Journal ‒ англомовний рецензований журнал відкритого доступу з питань літератури, історії й філософії. Перший міжнародний академічний журнал гуманітарного профілю в Україні, заснований на принципах анонімного рецензування, Kyiv-Mohyla Humanities Journal має міжнародне визнання й є чи не єдиним з українських гуманітарних журналів, який індексується обома провідними міжнародними наукометричними базами — Scopus і Web of Science.

 

Більше про проєкт Наукові рецензовані англомовні журнали НаУКМА.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна