Студенти НаУКМА перемогли в Чемпіонаті CFA Challendge

Студенти кафедри фінансів НаУКМА здобули перемогу на Всеукраїнському етапі Міжнародного студентського конкурсу з інвестиційних досліджень «CFA Institute Research Challenge».

 

Чемпіонат CFA Challendge — міжнародний студентський конкурс від Асоціації інвестиційних професіоналів «CFA Society Ukraine», спрямований на поєднання інтересів освіти та інвестиційного бізнесу.

 

Команда студентів Могилянки підготувала ґрунтовний аналітичний звіт англійською мовою та стала частиною найпрестижнішого конкурсу з інвестиційних досліджень для студентів-фінансистів у всьому світі.

 

Натхненна праця студентів, а також підтримка тренерки студентів, доцентки кафедри фінансів НаУКМА, Олени Прімєрової, у підготовці письмового звіту, допомогли показати гідний результат членам команди Національного університету «Києво-Могилянська академія», до якої увійшли:

 

Назар Залюбівський, студент 4 курсу бакалаврату — капітан команди;

 

Марія Томіліна, студентка 2 курсу магістратури;

 

Анна Проніна, студентка 4 курсу бакалаврату;

 

Юлія Суха, студентка 4 курсу бакалаврату;

 

Анастасія Ташлик, студентка 1 курсу магістратури.

 

Цьогоріч за право представляти Україну на Регіональному етапі конкурсу, який відбувся 28 лютого 2023 року, змагалися 16 команд із 10 провідних університетів країни.

 

Вітаємо з перемогою!

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна