У НаУКМА завершився перший семестр стипендіальної програми «Індивідуальна траєкторія Лідера»

У Києво-Могилянській школі професійної та неперервної освіти триває навчання старшокласників у межах стипендіальної програми «Індивідуальна траєкторія Лідера».

 

22 та 23 грудня 2023 року відбувся другий модуль офлайн-інтенсиву. Учасники програми відвідали Національний банк України та побували за лаштунками телевізійних програм «1+1» Media, де спробували себе у ролі ведучих та операторів.

 

За підсумками курсу «Фінансова грамотність» учні розвʼязали завдання вікторини та презентували свої бізнес-ідеї під час тренінгу з культури стартапів.

 

22 грудня, в 106-річницю української дипломатії, було проведено модельне засідання Глобального молодіжного саміту миру «Українська формула миру». У ролі делегатів різних країн, міжнародних організацій та світових ЗМІ учасники напрацьовували в командах план реалізації формули миру для України, презентованої Президентом В. Зеленським, ставили гострі питання, дискутували й обговорювали вкрай важливі для України проблеми енергетичної, ядерної, продовольчої безпеки тощо.

 

До учасників програми завітав президент Могилянки Сергій Квіт, під час розмови з учнями він наголосив, що для усвідомлення свого професійного майбутнього надзвичайно важливо спочатку зрозуміти себе. А також зазначив, що Могилянка чекає на кожного з учасників програми серед своїх здобувачів.

 

Насичені навчальні дні у переддень Святвечора і Різдва не обійшлися без сюрпризів і подарунків. Студентське самоврядування разом із керівницею КМЦ Владиславою Осьмак влаштували для майбутніх лідерів затишне свято з дивовижним виконанням українських колядок.

 

Про перший модуль офлайн-інтенсиву програми

 

Стипендіальна програма «Індивідуальна траєкторія лідера» для старшокласників — дітей загиблих захисників і захисниць України — провадиться Києво-Могилянською школою професійної та неперервної освіти за підтримки Благодійного фонду «The Eneida Foundation» (що зареєстрований і діє також під назвою «We Help Ukrainians», Велика Британія) та сприяння Благодійного фонду «Діти Героїв» (Україна).

 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна