Успішні захисти дисертацій на здобуття наукового ступеня PhD

У листопаді 2012 року в Докторській школі НаУКМА (програма«Масові комунікації»)

 

9 листопада - Олег Іванов з кандидатською дисертацією на тему «Репрезентація зовнішньополітичних орієнтацій населення в публічній комунікації владних еліт» за спеціальністю «Спеціальні та галузеві соціології» на засіданні спеціалізованої Вченої ради Д 26.22.01 в Інституті соціології НАН України. Члени Дисертаційної комісії ухвалили рішення про присудження йому ступеня PhD, доктора філософії у галузі соціології (Doctor of Philosophy in Sociology) із відзнакою summa cum laude.

30 листопада Дарія Тарадай та Анастасія Гринько з роботами на здобуття наукового ступеня PhD в Universitat Autonoma de Barcelona та були удостоєні найвищої оцінки cum laude (з відзнакою). Дарія Тарадай захистила роботу "Domestication of International Conflicts in Ukrainian TV Coverage: Overlapping Between Political and Media Discourses"; Анастасія Гринько - "Media Transparency through Journalists’ Interpretations: Research in Ukraine". Це перші спільні захисти докторантів Докторської школи НаУКМА (НаУКМА та Universitat Autonoma de Barcelona). Дарії Тарадай та Анастасії Гринько будуть вручені два дипломи PhD (Національного університету «Києво-Могилянська академія» та Universitat Autonoma de Barcelona).

Також з приємністю повідомляємо, що аспірантка НаУКМА Альошкіна Уляна успішно захистила кандидатську дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата біологічних наук за напрямом «екологія» на тему: «Екосистеми міста Києва: класифікація, порівняльна характеристика та охорона». Захист відбувся 20 листопада 2012 р. на засіданні спеціалізованої Вченої ради К 26.880.02 у Державній екологічній академії післядипломної освіти та управління Міністерства екології та природних ресурсів України.

 

ЩИРО ВІТАЄМО НАШИХ ВИПУСКНИКІВ!

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна