Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 49

Віртуальний форум - результати обговорення

СтосовноІнституційністьМісіяМетаФінансиКолектив
адміністрації 1 Ефективний менеджмент науково-навчального процесу. 9 Високоякісно забезпечувати науково-навчальний процес. 17 Здійснювати адміністрування навчально-науковим процесом ефективно, але "непомітно" для інших його учасників, виходячи з інтересів викладачів, науковців і спудеїв. 25 Забезпечити справедливий баланс та ефективний зворотній зв'язок між якістю управління й грошовою винагородою за це. 33 Утворити не домінуючу, а взаємодоповнюючу структуру відносин, спрямованих на забезпечення ефективності науково-навчального процесу й розуміння того, що успіх кожного є успіхом усіх.
викладачів 2 Заклад, де створено умови для творчого самовираження особистості через реалізацію права на свободу в науково-освітній діяльності. 10 Самореалізовуватися професійно, обстоювати державницький підхід у роботі зі спудеями, водночас маючи ґарантії дотримання інтересів особистості. 18 Створювати наукові школи, в яких і через які реалізуються освітні імперативи НаУКМА. 26 Забезпечити справедливий баланс та ефективний зворотній зв'язок між якістю викладання й наукових досліджень і грошовою винагородою за це. 34 Створити команду висококваліфікованих професіоналів, які сприймають студента не як об'єкт впливу, а як суб'єкт інтерактивних стосунків.
спудеїв 3 Некорумпований заклад із сучасними освітніми ідеями, підходами й технологіями, забезпечений висококваліфікованим професорсько-викладацьким складом. 11 Самореалізація людини через набуття нею якісної освіти, особистісний розвиток і національне самоусвідомлення. 19 Здійснювати відбір та підготовку найталановитіших молодих людей, орієнтація на особистості. 27 Забезпечити окупність витрат на навчання завдяки майбутнім кар'єрним успіхам, за наявності соціальних ґарантій талановитим особистостям. 35 Відбирати та виховувати патріотів України, прихильників наукових, освітніх і державотворчих концепцій НаУКМА.
України 4 Визнання як найавторитетнішого в країні ВЗО. 12 На основі дове-деної продуктивності модерних підходів на підвалинах національної традиції (відродження КМА у стислий період) створити модель науково-навчального закладу. 20 Бути моделлю університету, яка виховує людину, що прагнутиме реалізувати свій духовний та інтелектуальний потенціал на благо свого народу. 28 Знайти шляхи створення умов для фінансової потуж-ності, ефективного використання коштів та самоокупності НаУКМА. 36 Створити об'єднання високоморальних професіоналів, стати членом якого - честь та мрія кожного.
уряду 5 Cамоврядність з правом видавати власні дипломи, за значимістю еквівалентні державним. 13 Бути моделлю у впровадженні новітніх освітніх технологій, у перевірці їхньої ефективності й у спрямуванні на розвиток особистості. 21 Упровадження досвіду НаУКМА в інших ВЗО через МОН України.

29

Домогтися пріоритетного та сталого фінансування потреб НаУКМА, ефективного витрачання коштів.
37 Ствердити авторитет експертних оцінок учених НаУКМА для прийняття парламентських постанов та урядових рішень.
працедавців 6 Висока якість результату діяльності НаУКМА: продукт - випускник. 14 Змінювати людський ресурс в усіх сферах суспільного життя. 22 Створювати ситуацію конкурен-ції в запрошенні на роботу випускників НаУКМА незалежно від їхньої спеціалізації. 30 Створити умови, за яких інвестування у випускників та в науку базувалося б на переконанні в майбутній віддачі цих інвестицій. 38 Забезпечити постійний зворотній зв'язок: розуміння динаміки ринку праці та освітніх послуг й реаґування на неї.
спонсорів 7 НаУКМА як успішний заклад, що його стосується принцип: допомагати талановитим. 15 Творити в Україні середовище, яке би сприяло культивуванню інновацій, впровадженню сучасних управлінських технологій. 23 Довести, що підтримка НаУКМА сприяє розвитку громадянського суспільства та інтеґрації України у світове співтовариство. 31 Ініціювати такі програми розвитку НаУКМА, фінансу-вання яких привабливатиме і вважатиметься почесним. 39 Ефективно й прозоро використовувати спонсорські внески.
світу 8 Знаковий університет - типу Сорбони, Оксфорда, Яґелонського, Карлового, Гарварда... 16 Утверджувати міжнародний авторитет української науки, освіти й культури. 24 Зробити привабливим для зарубіжних студентів навчання в НаУКМА. 32 Створювати й фінансувати спільні наукові та освітні проекти. 40 Мати визнаних у світі вчених та спудеїв, яких запрошують викладати, здійснювати наукові дослідження чи вчитися за кордоном
© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна