Про нас

Вийшов збірник наукових праць, присвячених Омелянові Пріцакові

pritsak min

Збірник Омелян Пріцак: Життєпис. Спадщина. Наукові інтереси. До 100-річчя від дня народження : збірник наук. праць / упоряд. Таїса Сидорчук. – Київ : Національний університет «Києво-Могилянська академія», 2021. – 290 с.

До збірника увійшли тексти доповідей, що були виголошені науковцями на міжнародній конференції, присвяченій 100-річчю від дня народження Омеляна Пріцака, яка відбулася 30-31 травня 2019 року в Національному університеті «Києво-Могилянська академія», а також декілька статей, що були підготовлені іншими авторами. Тематика статей обумовила упорядкування збірника за трьома розділами: 1) інтелектуальна біографія О. Пріцака; 2) наукова спадщина О. Пріцака; 3) проблеми глобальної історії у світлі наукових інтересів О. Пріцака.

 

 Видання адресоване науковцям, викладачам, студентам, усім, хто цікавиться українською та світовою історією.

Конвокація 2021

convocation 2021

Загальна інформація

Ще один онлайн навчальний рік у житті могилянської спільноти закінчується. Для кожного випускника й кожної випускниці - це завершення важливого життєвого етапу - урочиста церемонія Конвокації та отримання диплому випускника Києво-Могилянської академії!

 

Ми стали сильніші, адаптувалися до нових умов та найголовніше - підготували нове покоління KMA Alumni класу 2021.

 

Цьогоріч ми за традицією, зберемося разом 28 червня у День конституції України о 18:00, аби разом привітати випускників класу 2021 Києво-Могилянської академії! Викладачі, співробітники, студенти, батьки, випускники минулих років, гості - усі зберемося на другій в історії Академії - віртуальній Конвокації!

 

Пряма трансляція буде на наших сторінках у Фейсбук та Ютуб.

 

Але ми маємо чудово інформацію, бо цьогоріч факультетські церемонії отримання дипломів будуть у новому форматі - на плацу чи в КМЦ.

 

Розуміємо, що на церемонії випуску важливо бути поруч з тими, з ким ви вчились, досліджували, створювали, долали страхи, складнощі, ділили радість протягом всіх цих років.

 

Тому, ми запрошуємо вас відсвяткувати у колі рідних, друзів та близьких на віртуальній Конвокації. Згадати все, що ви подолали та пройшли, аби отримати цей статус - статус випускника та випускниці Києво-Могилянської академії.

 

На факультетських церемоніях ми запрошуємо лише випускників та викладачів. Здоров’я та життя могилянців - це найважливіша цінність для нас. Ми повинні зберегти себе, своїх рідних, викладачів та дотримуватися всіх правил і обмежень.

 

Пильнуйте за повідомленнями від ALMA MATER, аби не пропустити важливої інформації!  

 

Пам'ятайте, що могилянець - це назавжди і всюди!

 

Час плинний, Академія вічна!

 

Чек-лист випускника/ випускниці

 

Конвокація 2021

Конвокація 28 червня - важливий традиційний день, який ніхто з нас не може пропустити. Але у цьому році з огляду на обмеження, спричинені коронавірусом, ми запрошуємо всю спільноту на віртуальну церемонію Конвокації - у понеділок, 28 червня о 18:00!

 

Так, 28 червня не буде традиційної ходи Академічної процесії, не буде Контрактової, вщент заповненої усміхненими випускниками у мантіях та бонетах, їхніми радісними рідними і близькими. Але жодна відстань і соціальна дистанція не завадить усьому світу побачити та привітати випускників класу 2021 Києво-Могилянської академії! Ми здолаємо і цей виклик, бо він ще більше об’єднує і гартує нашу спільноту.

 

Усіх випускників та випускниць запрошуємо долучитися до Марафону привітань!

 

Ми пропонуємо привітати своїх друзів та подруг, подякувати Академії й залишити цей момент життя в історії, а для цього потрібно:

 

  1. Одягнути вишиванку та/ або бонет. Замовити бонет можна тут.
  2. Записати коротке відео-вітання (до 20 секунд, у вертикальному форматі MP4)
  3. Завантажити його до вівторка, 22 червня включно на будь-який файлообмінник і закинути лінк у цю форму.
  4. Показати бабусі своє вітання і похвалитися дипломом КМА.

 

Факультетські церемонії

У цьому році ми запрошуємо випускників отримати свої дипломи на факультетських церемоніях, що відбудуться 28 та 29 червня в НаУКМА!

 

Знаємо, що це найкраща новина, тому уважно вивчайте розклад факультетських церемоній та приходьте на урочисті факультетські церемонії.

 

 convocation2021 graphic update2

Надважливим для нас є дотримання всіх санітарних вимог та обмежень, бо життя та здоров’я ваше, ваших близьких, викладачів, співробітників та їхніх родин - наша найбільша цінність. На факультетські церемонії ми запрошуємо лише випускників - без гостей та батьків.

 

Кількість людей, котрі зможуть взяти участь обмежена нормами, тому відсвяткуйте з рідними та батьками 28 червня о 18:00 на віртуальній Конвокації, а на церемонію отримання дипломів чекаємо вас без гостей та групи підтримки.

 

Також, через карантинні обмеження, ми запрошуємо випускників та випускниць на церемонії у вишиванках та бонетах, котрі можна замовити у КМА Гіфтшопі чи зручному для вас магазині. На жаль, мантії, поки мають зачекати...

 

Також ми просимо всіх випускників та випускниць уважно стежити за своїм самопочуттям та залишитися вдома, якщо є симптоми застуди чи підвищена температура.

 

Усі деталі щодо особливостей відвідувань факультетських церемоній ви отримаєте від факультетів.

 

Комітети, Ради НаУКМА

Колегіальні та дорадчі органи управління та самоврядування, які створюються в університеті, є Вчена рада, Ректорат, Академічна Конференція, а також постійнодіючі Комітети та Ради. Формування колегіальних та дорадчих органів управління та самоврядування і організація їх роботи здійснюються на підставі положень про них, затверджених наказами президента НаУКМА 

 

Загальні комітети, Ради НаУКМА 

 

Комітети Вченої ради НАУКМА 

 

Управлінська структура НаУКМА

Управлінська структура НаУКМА Організаційна структура НаУКМА

Оголошення про проведення конкурентної процедури закупівель та повідомлення про намір укласти договір

У відповідності до Постанови № № 1266 КМУ від 16 грудня 2020 р., зокрема, п.3 "з метою ефективного та раціонального використання коштів забезпечити оприлюднення обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначенняна власному веб-сайті протягом п’яти робочих днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурентної процедури закупівель або повідомлення про намір укласти договірпро закупівлю за результатами переговорної процедури закупівель" на цій сторінці в зворотній хронології публікуються відповідні оголошення (повідомлення) НаУКМА.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна