Конвокація 2020

convocation 2020

Загальна інформація

Неймовірно складний та непередбачуваний, а водночас і натхненний та унікальний навчальний рік 2019/2020 добігає кінця. Для кожного випускника й кожної випускниці - це завершення величезного життєвого етапу - урочиста церемонія Конвокації та отримання диплому випускника Києво-Могилянської академії!

 

І у цьому, повному викликів та несподіванок році, ми, за традицією, зберемося 28 червня о 17:00, аби разом привітати випускників класу 2020 Києво-Могилянської академії! Викладачі, співробітники, студенти, батьки, випускники минулих років, гості - усі зберемося на першій в історії Академії - віртуальній Конвокації!

 

Тут ви знайдете корисну та актуальну інформацію про Конвокацію 2020, а також список справ, котрі потрібно зробити до події, в день церемонії та вже після випуску. Цьогорічна церемонія буде відбуватися в онлайн форматі - пряма трансляція на наших сторінках у Фейсбук та Ютуб. Факультетські церемонії також будуть у віртуальному форматі.

Дипломи можна буде отримати особисто чи поштою. Процес підготовки “обхідного листа” у 2020 році оновили, спростили та практично повністю перевели у дистанційний формат

 

Цьогорічна церемонія буде відбуватися в онлайн форматі - лінк на трансляцію кожен випускник отримає на свою поштову скриньку, а дипломи можна буде отримати особисто чи поштою. Процес підготовки “обхідного листа” у 2020 році оновили, спростили та практично повністю перевели у дистанційний формат.

 

Ми готуємось, аби унікальна онлайн подія була не менш чуйною та надихаючою!

 

Розуміємо, що на церемонії випуску важливо бути поруч з тими, з ким ви вчились, досліджували, створювали, долали страхи, складнощі, ділили радість протягом всіх цих років. Тому, як тільки дозволить ситуація в країні, ми хочемо зібратися в стінах Академії на урочисту ходу випускників з кращими традиціями - мантіями, підкиданням бонетів, обіймами та, звісно, купою посмішок щасливих випускників - пильнуй за повідомленнями від ALMA MATER, аби не пропустити!

 

Пам'ятай, що могилянець - це назавжди і всюди!

 

Час плинний, Академія вічна!

 

Чек-лист випускника/ випускниці

1️. Закрити навчальні процеси

Відповідно до Наказу №152 "Про введення в дію тимчасового порядку організації екзаменаційної сесії додаткового періоду весняного семестру 2019-2020 н. р. та атестації здобувачів вищої освіти у 2019 р. із застосуванням дистанційних технологій навчання у НаУКМА"

  • Завантаж на One Drive чи DistEdu - залежно від вимог програми - кваліфікаційну роботу у двох форматах: у MS Word та редагованому PDF;
  • Завантаж на One Drive чи DistEdu - залежно від вимог програми - підписану та скановану копію “Декларації про дотримання академічної доброчесності” при написанні кваліфікаційної роботи; зауваж, що НЕ ОБОВ’ЯЗКОВО здавати паперову (друковану, переплетену) кваліфікаційну роботу.

 

2. Повернути книги в бібліотеку

Протягом цих років ти мав/ла можливість користуватись ресурсами бібліотеки, настав час повернути всі книжки, що допомагали тобі вчитись, аби нові покоління студентів теж мали таку можливість. Для цього чим раніше, щонайменше до 20 червня 2020 р. важливо:

  • здати книжки до бібліотеки через синю скриньку на 1-му поверсі першого корпусу НаУКМА;
  • відправити книжки поштою;
  • здати в пункт прийому у гуртожитку (якщо буде організовано у твоєму гуртожитку, тобі про це повідомлять у гуртожитку);
  • сплатити пеню, якщо така була нарахована. Довідки: тел. +38 (044) 463-69-31, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , чи через ФБ-месенджер.

 

3️. Забрати речі з гуртожитка

Якщо ти мешкав/ла у гуртожитку протягом цього року, тобі треба виселитись щонайпізніше до 01 липня 2020 р., вивезти всі речі, залишивши кімнату прибраною. Деталі отримай у своїй Раді гуртожитку. НаУКМА частково поверне кошти за гуртожиток за період дії карантинних обмежень, коли ти в ньому не проживав/ла. Очікуй на окремий лист із деталями та формою документа для заповнення після 15 червня 2020 р.

 

4. Завершити всі фінансові розрахунки з Академією

Перелік можливих видів послуг Академії:

  • за навчання (контракт)
  • за гуртожиток
  • пеня бібліотеки Врахуй Всі оплати необхідно зробити до 21 червня 2020 р.

 

Всі оплати можна здійснити онлайн за покликаннями:

Зауваж Ти полегшиш завдання всім підрозділам, якщо кожну оплату будеш проводити окремо, зазначаючи призначення платежу, а саме: ПІБ, факультет, спеціальність, рік та безпосереднє призначення: проживання/ пеня/ плата за навчання.

 

5. Знятися з реєстрації у м. Київ (для жителів гуртожитків)

Зверни увагу, що якщо при поселенні у гуртожиток ти також отримав/ла реєстрацію у Києві, то до 20 червня 2020 р. у ЦНАП за місцем свого постійного проживання потрібно обов’язково самостійно одночасно знятись з реєстрації та зареєструватись у постійному місці проживання.

 

Випускники, які зараз знаходяться в гуртожитку чи в інших помешканнях Києва, для зняття з реєстрації можуть скористатися допомогою паспортиста.(корп. 3, к.106, тел. 063 9948226 Олена Володимирівна).

 

Зауваж - Ти допоможеш відповідальним підрозділам Академії і позбавиш надмірного навантаження, якщо відправиш підтвердження виконання дії на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

 

Врахуй - Якщо ти не здійсниш цю операцію, то університет самостійно “знімає з реєстрації” всіх, хто цього не зробив, у липні - серпні 2020 р. після видання наказу про відрахування у зв’язку із завершенням навчання, крім військовозобов’язаних.

 

Військовозобов’язані мають безпосередньо з’явитись при першій можливості у військкоматі та оформити зміни, це неможливо зробити дистанційно.

 

6. Заповнити Анкету випускника НаУКМА 2020

Могилянка - це спільнота, родина, яка працює над тим, щоб ставати краще і долати складнощі, з якими зустрічається. Тому нам важливий зворотний зв’язок про те, що радувало чи турбувало тебе протягом навчання, а також - дізнатися кому б ти хотів/хотіла подякувати. Твої відповіді важливі для подальшого розвитку Академії. Заповни, будь ласка, анкету до 17 червня 2020 р.

Заповнити анкету

 

Конвокація 2020

Конвокація 28 червня - важливий традиційний день, який ніхто з нас не може пропустити. Але у цьому році з огляду на обмеження, спричинені коронавірусом, ми чекаємо перших в історії Могилянки кібер-випускників на КОНВОКАЦІЮ 2020 - у неділю, 28 червня о 17:00!

 

Так, 28 червня не буде традиційної ходи Академічної процесії, не буде Контрактової, вщент заповненої усміхненими випускниками у мантіях та бонетах, їхніми радісними рідними і близькими. Але жодна відстань і соціальна дистанція не завадить усьому світу побачити та привітати випускників класу 2020 Києво-Могилянської академії! Ми здолаємо і цей виклик, бо він ще більше об’єднує і гартує нашу спільноту.

 

Щоб кожен з вас став активним учасником події, ми закликаємо об’єднатися не лише біля екранів, а й у ньому.

 

Ми пропонуємо спільно виконати гімн студентства Gaudeamus, а для цього потрібно:

  1. Одягнути вишиванку та/ або бонет. Замовити бонет можна тут.
  2. Зайти за цим покликанням і проспівати Gaudeamus (можна й разом з хором).
  3. Відзняти своє неймовірне виконання на відео (можна співати вдома, у парку, в горах, на дачі).
  4. Завантажити його до вівторка, 23 червня включно на будь-який файлообмінник і закинути лінк у цю форму.
  5. Дочекатися 28 червня й віртуально завітати на Конвокацію 2020.

 

Отримання диплому

У цьому році ми пропонуємо три варіянти отримання диплому НаУКМА:

  • власноруч забрати у Студентському відділі кадрів;
  • отримати поштовим відправленням;
  • для вступників на магістерські програми НаУКМА отримати на корпоративну поштову скриньку сканкопію для завантаження в електронний кабінет без потреби виносити документи за межі Академії.

 

Аби ми своєчасно дізнались про твій вибір та організували процеси, після 27 червня заповни відповідну форму (в ній також знайдеш додаткові супровідні інструкції).

 

Зауваж , що для її заповнення знадобляться серія та номер диплома, який буде доступний лише після 27 червня 2020 року, тому ми просимо заповнювати форму лише після цього.

 

Головним координатором цього процесу є Студентський відділ кадрів (СВК), підтримку для процесу також надає Відділ по роботі зі студентами та інші підрозділи Академії.

 

Телефон для довідок: +38 (044) 425-22-47

 

Зверни увагу, що документи про вищу освіту НаУКМА зберігаються в університеті протягом одного року з дати, коли було видано документ про вищу освіту, а отже твої документи будуть (у СВК) аж до 27 червня 2021 року. Але, сподіваємось, що ти свідомо поставишся до цього процесу та отримаєш свої документи якнайшвидше.

 

Важливо! Відповідно до законодавства, документ про вищу освіту анулюється, якщо випускник не отримав диплом та додаток до диплома протягом одного року з дати видачі, зазначеної в документі. Отже, якщо ти не отримаєш диплом до 27 червня 2021 року, його буде анульовано.

 

Факультетські церемонії

Факультет природничих наук 

  • 28 червня, 16:00, Zoom

Посилання на конференцію

Meeting ID: 936 6812 9593
Password: 599588

 

Факультет інформатики 

  • 28 червня, 13:00, Zoom

Детальна інформація на сторінці події

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна