Професорська стипендія «Найкращий викладач-наставник»

від випускника НаУКМА Тараса Лукачука

 

Стипендія заснована з метою створення та розвитку традиції наставництва, збереження тяглості поколінь у НаУКМА, передання досвіду від старших колег до молодших і відзначення найкращого, на думку студентів Факультету економічних наук, викладача-наставника.

Розмір стипендії - 2 тис. гривень на місяць.

 

Наставник – авторитетна в певній галузі людина, яка передає іншим свій досвід і знання, служить для них прикладом, сприяє розвитку навичок і набуттю високих професійних та особистісних якостей, допомагає словом і ділом, прищеплює любов до фаху і виховує почуття відповідальності.

 

Переможець визначається шляхом письмового опитування (анкетування) студентів 3 і 4 курсу бакалаврських та 1 і 2 курсу магітерських програм та рішенням конкурсної комісії, до складу якої входять декан і заступник декана ФЕН, завідувачі кафедр економічної теорії, фінансів, маркетингу та управління бізнесом і представники від студентів усіх курсів, які беруть участь в анкетуванні.

 

Конкурсна комісія визначає переможця конкурсу шляхом таємного голосування після оприлюднення результатів анкетування студентів.

Опитування студентів і визначення першого лауреата стипендії відбудеться у жовтні 2013 року, ім’я переможця буде оголошено 1 листопада 2013 року.


Засновник стипендії - ТАРАС ЛУКАЧУК, випускник НаУКМА (ФЕН-1997 р.,економічна теорія), віце-президент Kraft Foods Україна, генеральний директор в Україні та на нових ринках Східної Європи та Центральної Азії.

Могилянець, який почав свою кар’єру ще на студентській лаві, а у 35 років уже став топ-менеджером компанії з річним доходом $ 500 млн.

Журнал «Кореспондент» назвав його одним із 15 найкращих топ-менеджерів України, які зробили найбільш карколомну кар’єру.

 У 2013 році Фундація «Україна - США» та  «Центр розвитку лідерства»  назвали Тараса Лукачука одним із  40 видатних українців віком до 40 років, які демонструють лідерство у сфері своєї професійної діяльності, роблячи значний внесок у розвиток громад та України.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна