З 12 березня до 3 квітня включно задля запобігання коронавірусу в НаУКМА запроваджено дистанційне навчання

Терміни карантину можуть змінитися в залежності від ситуації.

 

На час карантину навчання відбуватиметься дистанційно, Культурно-мистецький центр та Музей НаУКМА не працюватиме, читальні зали бібліотек закрито, скасовано всі події та заходи. Викладачі й співробітники працюватимуть у штатному режимі з дотриманням рекомендацій МОЗ та ВООЗ, а всі закордонні відрядження та поїздки скасовані.

 

Відповідний наказ “Про запровадження додаткових карантинно-обмежувальних та профілактичних протиепідемічних заходів у НаУКМА та перехід на дистанційну форму навчання” ухвалили на виконання рішення Кабінету міністрів України про запровадження карантину у навчальних закладах строком на три тижні від 11 березня 2020 року.

 

Навчання у НаУКМА відбуватиметься дистанційно. Для забезпечення дистанційної форми викладачі використовуватимуть насамперед платформу DistEdu (Moodle). Забезпечувати технічний супровід та консультації викладачів буде Центр електронної освіти НаУКМА.

 

Так, не пізніше 12:00 16 березня викладачі повинні повідомити завідувачів кафедр про перелік курсів, які будуть викладатися через платформу DistEdu (Moodle) та/або інші форми проведення занять дистанційно.

 

Декани факультетів не пізніше 16:00 16 березня повідомлять студентів про деталі та перелік курсів, які будуть викладатися через платформу DistEdu (Moodle).

 

Також заборонено проводити в НаУКМА будь-які заходи культурно-мистецького, наукового, освітнього, соціального, спортивного, розважального характеру. Творчі студії у складі Культурно-мистецького центру НаУКМА та студентські організації не працюватимуть. День відкритих дверей перенесено на 16 травня 2020 року. Навчання на підготовчих курсах також припиняється.

 

Для щоденного реагування на зміни у санітарно-епідеміологічній ситуації та забезпечення функціонування НаУКМА на час карантину створено штаб оперативного реагування на чолі з в.о. президента Василем Ожоганом.

 

Слідкуйте за інформацією на сайті та Фейсбук сторінці НаУКМА.

 

Додаткові запитання та уточнення ви можете отримати, заповнивши онлайн-форму.

 

Варто зазначити, що відповідно до рішення Кабміну на період з 12 березня до 3 квітня закриваються навчальні заклади, забороняються масові зібрання понад 200 осіб. Це стосується і спортивних та культурних заходів, наукових конференцій тощо. Рішення про карантин ухвалила й Київська міська державна адміністрація.

 

З 12 березня тимчасово припинено навчальний процес і введено дистанційне навчання.

 

Також рекомендовано скасувати сеанси в кінотеатрах міста та закрити розважальні центри.

 

Нагадаємо, що 10 березня у Могилянці прийняли рішення скасувати всі заходи, що не стосуються навчання, а студентам, викладачам та співробітникам, що перебували в країнах групи ризику, було рекомендовано самоізолюватися на 14 днів. 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна