У 2018 році НаУКМА обрали найрозумніші абітурієнти

 

За даними рейтингу від «ОСВІТА.UA», студенти, що вступили до НаУКМА на бюджет у 2018 році, мають найвищий середній бал ЗНО – 186,5 по Україні.

 

  

Так, за рейтингом інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA», НаУКМА є лідером серед закладів вищої освіти за показником середнього балу ЗНО абітурієнтів, яких у 2018 році зараховано до вишів за бюджетною формою навчання.

Середній бал сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання розрахований серед усіх осіб, які зараховані на навчання за кошти державного бюджету на перший курс, для здобуття ступеня бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань) на основі повної загальної середньої освіти за денною та заочною формами навчання. Також Могилянка є лідером серед державних ЗВО за показником вступу на контракт – із середнім балом ЗНО 171, 23.

Даний показник, у порівнянні з минулим роком, зріс із 170, 05 бала.

 

Нагадаємо, що напередодні Києво-Могилянська академія посіла 13-те місце у Вебометричному рейтингу університетів України та увійшла до міжнародного регіонального рейтингу університетів «QS University Rankings: Eastern Europe and Central Asia».  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна