Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 49

Школа громадського здоров’я

Загальна інформація

 

Завідувач кафедри
Юрочко Тетяна Петрівна
кандидат наук з державного управління, доцент
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
вул. Волоська, 10, корпус 6, кімната 104
тел.: (044) 425 77 69
тел. вн.: 470

 

  Провідний спеціаліст кафедри
Безуглова Тетяна Геннадіївна
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
вул. Волоська, 10, корпус 6, кімната 109
тел.: (044) 425 77 69
тел. вн.: 466

 

Школа охорони здоров’я є членом Європейської Асоціації Шкіл Охорони Здоров’я та співпрацює з Департаментом організації, політики й економіки охорони здоров’я Маастрихтського університету (Нідерланди), Іллінойським університетом у Чикаго (США), Лондонською школою гігієни та тропічної медицини, Групою стратегічного консалтингу, Національною медичною академією післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика, Національним медичним університетом ім. О. О. Богомольця.

 

Місія Школи — задовольнити потреби суспільства щодо покращення здоров’я населення та трансформації галузі шляхом підготовки фахівців, забезпечення високої якості навчання, досліджень і експертних послуг.

 

Школа здійснює підготовку бакалаврів за спеціальністю «Менеджмент» і магістрів за спеціальністю  «Менеджмент організацій (в охороні здоров’я)». З 2008 року відкрито докторську програму «Управління в охороні здоров’я».

 

У 2006 - 2008 роках реалізовано українську частину міжнародного проєкту «Дослідження впливу глобальних ініціатив у сфері ВІЛ/СНІДу на систему охорони здоров’я» у партнерстві з Лондонською школою гігієни та тропічної медицини, Ірландським королівським коледжом хірургів та Школою соціальної роботи НаУКМА за фінансової підтримки Інституту відкритого суспільства (OSI) (проєкт відбувався одночасно в Україні, Киргизстані, Грузії та В’єтнамі).

 

У 2008 – 2013 роках реалізовано проєкт «Оцінювання політики (методів) оплати за медичні послуги та їх впливу на їхню економічну ефективність, справедливість та якість у країнах Центральної та Східної Європи (на прикладі України, Польщі, Угорщини, Румунії, Болгарії, Литви)».

 

У 2008 - 2013 роках був реалізований проєкт «Оцінювання політики (методів) оплати за медичні послуги та їх впливу на їхню економічну ефективність, справедливість та якість у країнах Центральної та Східної Європи (на прикладі України, Польщі, Угорщини, Румунії, Болгарії, Литви)». Проєкт мав на меті поширити результати дослідження шляхом публікацій у фахових та популярних виданнях, презентацій для політиків, провайдерів медичних послуг та широкого загалу. Результати проєкту стали вагомим внеском до суспільних досягнень у дослідженні методології політики (методів) оцінювання та до аналізу реформ у сфері охорони здоров’я в країнах Центральної і Східної Європи.

 

2015 – 2018 роки реалізація проєкту «Поєднання Інновацій, Здоров'я і Суспільств: освітній розвиток потенціалу в сусідніх районах Східної Європи (BIHSENA: Bridging Innovations, Health and Societies: Educational capacity building in the Eastern European Neighbouring Areas) в рамках програми Еразмус+. До міжнародного консорціуму університетів входять Вінницький національний медичний університет ім. М. І. Пирогова, Університет Пловдиву (Болгарія),  Краківський університет (Польща), Маастрихтський університет (Нідерланди; проф. Клейсін Хорстман), який є координатором проєкту.

 

Школа підтримує інноваційні проєкти та впровадження європейської моделі охорони здоров’я, проводить наукові та прикладні дослідження, розвиває нові підходи до вивчення актуальних проблем сфери охорони здоров’я.

 

 

Анотації курсів

Публікації

Проєкти освітніх програм

Навчальний рік 2023-2024

Навчальний рік 2022-2023

Проєкт освітньо-наукової програми «Громадське здоров'я» спеціальності 229 Громадське здоров'я другого (магістерського) рівня вищої освіти

icon Освітньо-наукова програма «Громадське здоров'я»

 

Запрошуємо всіх стейкголдерів (здобувачів вищої освіти, випускників освітньої програми, роботодавців, представників академічної спільноти, співробітників НаУКМА, представників інших груп стейкхолдерів) залишити відгуки, побажання та пропозиції для покращення освітніх програм.

 

Усі пропозиції та зауваження просимо надсилати до 14 травня 2023 року на адресу гаранту освітньої програми або заповнити форму.

 

Гарант програми Юрочко Т. П. Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Навчальний рік 2020-2021

Проєкт освітньо-професійної програми  «Громадське здоров'я» за спеціальністю 229 Громадське здоров'я другого (магістерського) рівня вищої освіти

 

icon Освітньо-професійна програма «Громадське здоров'я»

 

Запрошуємо всіх стейкголдерів (здобувачів вищої освіти, випускників освітньої програми, роботодавців, представників академічної спільноти, співробітників НаУКМА, представників інших груп стейкхолдерів) залишити відгуки, побажання та пропозиції для покращення освітніх програм.

 

Усі пропозиції та зауваження просимо надсилати до 30 травня 2021 року на адресу гаранту освітньої програми або заповнити форму.

 

Гарант програми Юрочко Т.П. Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

icon  Зведена таблиця пропозицій та зауважень отриманих від стейкголдерів під час громадського обговорення освітньої/освітньо-наукової програми та результати їх обговорення на засіданні кафедри

 

 

Моніторинг

 

Затверджені програми

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна