400years_small

corona

 

Національний університет «Києво-Могилянська академія» (НаУКМА)
Вул. Г. Сковороди, 2
м. Київ, 04070
тел.: 425-60-59,
факс.: 463-67-83
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

 Схема університетського містечка

 

Віртуальний тур

 

Студентська активність

Загальна інформація

Новини

Можливості навчання

Наукова робота

Партнери та міжнародна співпраця

Напрями наукових досліджень

Студентська активність

Наука — головне, але й інше теж важливо. На природничому факультеті діють студентські організації:
Екоклуб «Зелена хвиля» (www.ecoclub.kiev.ua) та Студентське біологічне товариство (www.sbt.ukma.kiev.ua).
Студенти факультету долучені також до діяльності інших могилянських організацій, таких як: Студентський кіноклуб, Клуб ЮНЕСКО, Клуб інтелектуальних ігор “Що? Де? Коли?”, Клуб спортивного туризму “Стрім”, Народна хорова капела “Почайна”, Студентська колегія.

У 2011 році до ФПрН була приєднана загальноуніверситетська кафедра фізичного виховання, діяльність якої спрямована на залучення студентів до систематичних занять фізичною культурою і спортом. Викладацький склад кафедри висококваліфікованих науково-педагогічних працівників, серед яких кандидат наук, доцент, заслужений тренер України та три майстри спорту. Головне завдання фізичного виховання студентської молоді полягає у формуванні засад здорового способу життя та фізичного самовдосконалення. Функціонують 14 спортивних секцій (баскетбол, волейбол, настільний теніс, міні-футбол, легка атлетика, шахи, аеробіка, теніс, силова підготовка), відбір до яких проводиться на конкурсній основі. Щорічно проходить університетська спартакіада. Збірні команди НаУКМА беруть участь у районних, міських та всеукраїнських спортивних змаганнях, виборюючи призові місця.

Природничий факультет дає унікальні можливості для розвитку наукового та особистісного потенціалу. Хочете жити в гармонії з природою і навчати цьому інших? Зробіть свій вибір!

Майбутнє за наукою!

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна