Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 85

Навчання на магістратурі за контрактом за підтримки корпорації «Артеріум»

 Факультет природничих наук НаУКМА спільно з корпорацією «Артеріум» запрошують на навчання на магістерські програми «Хімія (мембранні та сорбційні процеси та технології)», «Біологія» та «Лабораторна діагностика біологічних систем» за контрактом за підтримки від корпорації «Артеріум».

До 06 серпня 2016 року подайте мотиваційний лист і візьміть участь у конкурсі на отримання підтримки від «Артеріум».

 

 

Що потрібно зробити:

1. написати мотиваційний лист із поясненням, чому саме Вам потрібна підтримка від корпорації «Артеріум».

2. до 06 серпня 2016 року подати мотиваційний лист і скани супровідних документів (довідки про скрутне матеріальне становище, поганий стан здоров'я) на ел.адресу   Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ,

якщо Вам зручніше подати документи у паперовому вигляді, можете це зробити з 06 липня по 06 серпня у приймальну комісію (вул. Іллінська, 9, Культурно- мистецький центр НаУКМА), 2 поверх.

 

Умови участі:

• середній бал на бакалавраті не нижче 80

• виконана корпоративна угода з НаУКМА (для бакалаврів з НаУКМА)

• рекомендація керівника бакалаврської програми (для бакалаврів з НаУКМА).

Особливі чинники:

• походження із сільської місцевості

• переселенці

• стан матеріального забезпечення сім'ї

• переселенці з зони бойових дій

• сироти

 

Більш детальну інформацію про форми підтримки від корпорації «Артеріум» можна отримати у відділі стратегічного розвитку НаУКМА за адресою вул.Волоська 8/5, 5 корпус, 214 кімн. та за тел. 425-1534 або e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Києво-Могилянська академія вдячна Корпорації «Артеріум» за підтримку студентів факультету природничих наук.

Корпорація «Артеріум» – одна з провідних українських фармацевтичних компаній, яка працює в галузі, що піклується про найважливіші цінності – здоров'я і збереження життя людини.

Корпорація прагне встановити гармонійні, довірчі та довготривалі стосунки з усіма групами та цільовими аудиторіями, на які впливає її діяльність. Потужний український фармацевтичний виробник, корпорація «Артеріум» прагне принести якомога більше користі нашій країні, її народу і суспільству в цілому.

 

* підтримка здійснюється шляхом сплати частини вартості плати за навчання по контракту, надання щомісячної стипендії та талонів на харчування в студентській їдальні на загальну суму 16 000 грн.

Надається на рік з можливістю її продовження.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна