400years_small

corona

 

Національний університет «Києво-Могилянська академія» (НаУКМА)
Вул. Г. Сковороди, 2
м. Київ, 04070
тел.: 425-60-59,
факс.: 463-67-83
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

 Схема університетського містечка

 

Віртуальний тур

 

Можливості навчання

Загальна інформація

Новини

Можливості навчання

Наукова робота

Партнери та міжнародна співпраця

Напрями наукових досліджень

Студентська активність

Факультет природничих наук НаУКМА дає широку й ґрунтовну природничу підготовку.  За перші два роки навчання на програмі бакалавра він набуває фундаментальних знань з усіх базових дисциплін: математики, фізики, хімії, біології, екології, інформатики та обирає декілька курсів гуманітарного і суспільного напрямів, які розширюють його світогляд і підвищують рівень гуманітарної освіти. Виконавши чотирирічну бакалаврську програму, студент отримує базову вищу освіту одного з напрямів підготовки: Хімія , Біологія, Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування, Фізика .

Випукник бакалаврської програми має змогу втупити на одну з дворічних маґістерських програм: Хімія , Біологія , Лабораторна діагностика біологічних систем , Екологія та охорона навколишнього середовища, Фізика .

Випускники маґістерських програм можуть продовжити навчання в аспірантурі та захистити ди­сертації на здобуття наукового ступеня кандидата наук

Факультет активно працює над впровадженням третього ступеня освіти за Болонською декларацією – організацією PhD-програм. У 2009 році здійснено перший набір на PhD-програму «Біологія та біорізноманіття». З 2006 року кафедра фізико-математичних наук відправляє студентів на стажування у Deutsches Elektronen Synchrotron (DESY), де на даний час 5 випускників навчаються на PhD-програмах (їх розповіді про навчання в DESY можна знайти на сторінці кафедри фізико-математичних наук).


Для успішної підготовки фахівців факультет і його підрозділи уклали угоди про наукове співробітництво з численними науково-дослідними інститутами Національної академії наук України та Академії медичних наук. На базі цих інститутів здійснюється викладання ряду дисциплін, виконуються курсові й дипломні роботи.

Стипендії для студентів 1 року навчання напрямів "Хімія" та "Біологія" від корпорації "Артеріум".

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна